«Πόσα χρόνια γνωρίζω τον Γιάννη; Πολλά. Έχει κάτι μεγάλα κενά ανάμεσα, αλλά κυρίως από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Εγώ έκανα το δεύτερο δισκογραφικό μου βήμα, εκείνος το πρώτο. Το  1996 τον δίσκο «Αθώος ένοχος» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Δαβαράκη και όπως φαίνεται  έχει μια αντοχή αυτό το πράγμα» ανέφερε ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος και συνέχισε: «Μας έδεσε η χημεία. Πάντοτε υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στα τραγούδια και την ερμηνεία που είναι καθοριστική για τα τραγούδια. Αυτή η χημεία είναι δυσεύρετη και τυχερή. Και με τον Γιάννη ήταν τυχερό».

Όσο για τη σχέση του με την Γιώτα Νέγκα ο ίδιος είπε: «Με τη Γιώτα γνωριστήκαμε κάποια χρόνια αργότερα. Είναι κάποια πρόσωπα που περνάς το δρόμο και τα συναντάς στη ζωή σου και για κάποιο λόγο καθορίζουν σχεδόν όλο το υπόλοιπο.

Έτσι έγινε με τη Γιώτα. Άργησε στην οντισιόν, πρόλαβε μπήκε. Εγώ είχα το ‘Με το μάτια κλειστά’ τρία χρόνια στο συρτάρι και δεν το καταλάβαινε κανείς. Μετά ήρθε η Γιώτα και κάτι υπάρχει στη φωνή της που φέρνει από τον παλιό κόσμο και στα δικά μου τα κομμάτια αυτό είναι το οξυγόνο τους».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο