Η Άνοιξη είναι εδώ, και είναι μια εποχή συνυφασμένη με την αλλαγή και τα νέα ξεκινήματα! Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη βρέθηκε στην παρέα των συγκατοίκων και έκανε ανοιξιάτικες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Δηλώσεις

«Όταν ο άνθρωπος δε το βάζει κάτι και είναι δημιουργικός, πρέπει να μη συγχέει τις προσωπικές προβλέψεις με τις γενικές. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να μας κάνουν να ευχαριστηθούμε. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος χαίρεται, η χαρά του διαχέεται στο συλλογικό ασυνείδητο και κάνει καλό σε όλο τον κόσμο», είπε η γνωστή αστρολόγος.

Προχωρώντας στις προβλέψεις για κάθε ζώδιο, η Σμάρω Σωτηράκη μίλησε για τους Κριούς, που μπαίνουν στη δράση με νέα σχέδια και ιδέες, τους Ταύρους, που καλούνται να κάνουν αναθεωρήσεις κυρίως στον αισθηματικό τους τομέα, τους Δίδυμους, που πρέπει να νικήσουν το άγχος καθώς οι υποχρεώσεις τους απαιτούν διαύγεια και μεθοδικότητα, τους Καρκίνους, που καλούνται να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και να κοιτάξουν μπροστά, αλλά και τα Λιοντάρια που κάνουν νέα επαγγελματικά σχέδια και παίρνουν σημαντικές αποφάσεις για αισθηματικά τους ζητήματα!

Οι προβλέψεις της γνωστής αστρολόγου συνεχίστηκαν με τους Παρθένους, οι οποίοι νιώθουν πίεση και άγχος λόγω διλημμάτων και πολλών υποχρεώσεων, τους Ζυγούς, που κατά τη διάρκεια της Άνοιξης θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την εύνοια των άστρων στα αισθηματικά αλλά και τις συνεργασίες τους, τους Σκορπιούς, που θα πρέπει να αποδεχθούν ότι υπάρχει ανάγκη για σημαντικές αλλαγές, τους Τοξότες, που με εποικοδομητικές συζητήσεις θα καταλήξουν σε σημαντικές αποφάσεις, τους… κεραυνοβολημένους από έρωτα Αιγόκερους, τους Υδροχόους, που με μεθοδικότητα και συνέπεια θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, αλλά και τους Ιχθύες, που πρέπει να αποφύγουν τις εντάσεις!

Ακούστε αναλυτικά τις προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη και προετοιμαστείτε για να απολαύσετε την Άνοιξη!

Βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο