Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Πλούταρχος: Η συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε με τους σπουδαστές του House of Fame

Γιάννης Πλούταρχος: Η συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε με τους σπουδαστές του House of Fame

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος και κριτής του House of Fame μπήκε στο σπίτι της ακαδημίας με αφορμή το τραγούδι που δόθηκε σε έναν μαθητή

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος και κριτής του House of Fame μπήκε στο σπίτι της ακαδημίας με αφορμή το τραγούδι που δόθηκε σε έναν μαθητή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θέλησε να συμβουλεύσει τον Άρη που θα πει δικό του κομμάτι και έτσι λίγες ώρες πριν το live βρέθηκε κοντά στους σπουδαστές.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τις δικές του ιστορίες με τις δυσκολίες που συνάντησε στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο χώρος είναι τρομερά απαιτητικός, ο χώρος του τραγουδιού, και τρομερά ανταγωνιστικός. Θα έλεγα και σκληρός. Τα πάντα σε αυτόν τον χώρο είναι ψυχολογία… Παλαιότερα τραγουδούσαμε επτά μέρες την εβδομάδα, τρεις τέσσερις ώρες τραγούδι. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες. Δεν υπήρχε μέρα που δεν πήρα κάτι… Πάντα προσπαθούσα να βρω κάτι καινούργιο να βάλω στο τραγούδι».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή στο σπίτι μου έχω πέντε παιδιά, έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα που να μην έχω πάρει την κιθάρα και δεν έχω ασχοληθεί τουλάχιστον μια ώρα με την κιθάρα μου. Παιδιά δεν σταματάει ποτέ αυτό, συνεχώς δουλεύουμε. Όλο αυτό πηγάζει από την αγάπη μας για το αντικείμενο αυτό. Έχω βιώσει τόσα όμορφα πράγματα, ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που έκαναν μια πολύ όμορφη καριέρα, συνδυαστικά με την προσωπική μου ζωή. Είναι τρομερά δύσκολο αυτό. Αγαπούσα το τραγούδι από μικρό παιδάκι. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι. Προχώρησα μόνο με την αγάπη μου για το τραγούδι. Δεν το φανταζόμουν».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024