Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αδαμαντίδης : Γιατί έκρυβε τους χρυσούς δίσκους του στην αποθήκη

Αδαμαντίδης : Γιατί έκρυβε τους χρυσούς δίσκους του στην αποθήκη

Οι αποκαλύψεις του Θέμη Αδαμαντίδη

Στον καναπέ του «Σου Κου Family» κάθισε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μίλησε για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα αλλά και το πόσο δεν ήθελε η δημοφιλία του να περάσει στα πέντε παιδιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε περιπέτεια καθώς συνελήφθη σε χαρτοπαικτική λέσχη, ήταν αποκαλυπτικός:

«Στο τελευταίο μου τραγούδι παίζει ο προτελευταίος μου γιος, έχω πέντε. Τα τελευταία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο…Κι ο δεύτερος αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Ο μεγάλος είναι 34 και 4 ο μικρός.

Από μια χρονολογία και μετά, δεν πήγαινα να παραλάβω τους χρυσούς δίσκους, τότε που υπήρχε υγιής δισκογραφία. Εγώ τους έκρυβα γιατί ήθελα να νιώσουν διαφορετικά, ούτε ότι ο πατέρας του είναι κάτι που πρέπει αν τον κοιτούν ψηλά. Δεν ήθελα να το ρισκάρω».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου και στις αρχές του έτους κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μπαλάντα με τίτλο: «Αυτό το λίγο», σε στίχους του Χρήστου Αναστασίου και μουσική του Κωνσταντή.

Μάλιστα, συνοδεύεται από ένα φανταστικό video clip, καθώς ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα. Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία ενώ η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής είναι της White Mask Media Group. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την καινούρια δισκογραφική εταιρία FINIX.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024