Στον καναπέ του «Σου Κου Family» κάθισε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μίλησε για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα αλλά και το πόσο δεν ήθελε η δημοφιλία του να περάσει στα πέντε παιδιά του. Ο γνωστός τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε περιπέτεια καθώς συνελήφθη σε χαρτοπαικτική λέσχη, ήταν αποκαλυπτικός:

«Στο τελευταίο μου τραγούδι παίζει ο προτελευταίος μου γιος, έχω πέντε. Τα τελευταία μου παιδιά έχουν πάρει το ταλέντο…Κι ο δεύτερος αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, ίσα ίσα γίνομαι κι εγώ παιδί μαζί τους. Ο μεγάλος είναι 34 και 4 ο μικρός.

Από μια χρονολογία και μετά, δεν πήγαινα να παραλάβω τους χρυσούς δίσκους, τότε που υπήρχε υγιής δισκογραφία. Εγώ τους έκρυβα γιατί ήθελα να νιώσουν διαφορετικά, ούτε ότι ο πατέρας του είναι κάτι που πρέπει αν τον κοιτούν ψηλά. Δεν ήθελα να το ρισκάρω».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι μια από τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου και στις αρχές του έτους κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια μπαλάντα με τίτλο: «Αυτό το λίγο», σε στίχους του Χρήστου Αναστασίου και μουσική του Κωνσταντή.

Μάλιστα, συνοδεύεται από ένα φανταστικό video clip, καθώς ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα. Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία ενώ η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής είναι της White Mask Media Group. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την καινούρια δισκογραφική εταιρία FINIX.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο