Το νέο εργαλείο MetaHuman σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ρεαλιστικά πρόσωπα μέσα σε ένα πρόγραμμα περιήγησης

Η Epic Games ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο λογισμικού βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης, το οποίο τροφοδοτείται από τον Unreal Engine που ονομάζεται MetaHuman Creator, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά ρεαλιστικά ανθρώπινα πρόσωπα και να ενισχύσει πιο ρεαλιστικές κινήσεις σώματος και κινούμενες εικόνες προσώπου.

Η Epic παρείχε μια κρυφή ματιά στην πλατφόρμα σήμερα σε βίντεο του YouTube που δείχνουν παραδείγματα δημιουργιών που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το MetaHuman Creator και το «metahuman» φαίνεται να είναι ο όρος που χρησιμοποιεί η εταιρεία για να περιγράψει αυτήν την επωνυμία εικονικού, μη πραγματικού ατόμου .

Ρεαλιστικοί «άνθρωποι» σε λίγα λεπτά

Η Epic λέει ότι το MetaHuman Creator μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές λήψης κίνησης και κινούμενων σχεδίων για τη δημιουργία ζωντανών κινήσεων και σκηνών ανθρώπινων αλληλεπιδράσεων που έχουν δημιουργηθεί για βιντεοπαιχνίδια, ταινίες, τηλεόραση και άλλες μορφές.

Η εταιρεία λέει ότι αυτοί οι φωτορεαλιστικοί άνθρωποι μπορούν να δημιουργηθούν μέσα σε λίγα λεπτά και να είναι εξοπλισμένοι με μοναδικά χτενίσματα και ρούχα και στη συνέχεια μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω για να καλύψουν τις ανάγκες μιας παραγωγής. Και μπορούν να κινούνται σε πραγματικό χρόνο εντός του ίδιου του εργαλείο, απλά χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, λέει ο Epic.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο