Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα 5 gadgets που θέλουμε τώρα

Τα 5 gadgets που θέλουμε τώρα

Το καλύτερο ασύρματο ποντίκι, μια κάμερα για σκύλους που δίνει treats και άλλα καινούργια gadgets που θέλουμε να αποκτήσουμε.

Ασύρματο ποντίκι Logitech MX Anywhere 3


Το Logitech MX Anywhere 3 είναι ίσως το κορυφαίο ασύρματο ποντίκι που κυκλοφορεί. Το κομψό αξεσουάρ διαθέτει τροχό κύλισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ο ηλεκτρομαγνητικός τροχός είναι τόσο ακριβής που σταματά σε ένα pixel και τόσο γρήγορος που σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση 1.000 γραμμών σε ένα δευτερόλεπτο. O σχεδόν αθόρυβος τροχος προσφέρει άριστη απόκριση. Είναι συμβατό με PC και Mac ενώ η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει για μήνες μεταξύ των φοιτήσεων.

Κάμερα για σκύλους Furbo


Η κομψή κάμερα σκυλιών Furbo συνδέεται στο Wi-Fi, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τα κατοικίδια τους μέσω εφαρμογής smartphone.

Έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε Full HD μέσω ευρυγώνιου φακού. Το gadget μπορεί επίσης να προσφέρει λιχουδιές (που ελέγχετε απευθείας από το smartphone σας ενώ βρίσκεστε μακριά) ενώ διαθέτει και αισθητήρα γαυγίσματος.

Tribit StormBox Micro αδιάβροχο ηχείο Bluetooth


Παρά το μέγεθός του το ηχείο Tribit StormBox Micro Bluetooth είναι ικανό να προσφέρει απρόσμενα μεγάλη ένταση ήχου.

Διαθέτει ανθεκτικό ιμάντα σιλικόνης για προσάρτηση σε τσάντα ή ποδήλατο, γι’ αυτό και μεταφέρεται πολύ εύκολα παντού. Μπορείτε να περιμένετε έως και 8 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής.

Ασύρματα ακουστικά Sony WF-XB700 Extra Bass


Τα ασύρματα ακουστικά WF-XB700 Extra Bass της Sony, όπως υποδηλώνει το όνομά τους, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν βαθύ, έντονο ήχο και μάλιστα σε ελκυστική τιμή.

Με βαθμό προστασίας IPX4 για αντοχή στο νερό, τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι επίσης ιδανικά για άσκηση ενώ διαρκούν έως και 9 ώρες μεταξύ φορτίσεων.

Arlo Video Doorbell


Ένα απ’ τα καλύτερα κουδούνια του είδους, το Arlo επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν και να συνομιλούν με τους επισκέπτες, ακόμη και όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι. Η αδιάβροχη συσκευή προσφέρει video streaming υψηλής ανάλυσης με οπτικό πεδίο 180 μοιρών και νυχτερινή όραση.

Διαθέτει ενσωματωμένη σειρήνα, καθώς και δυνατότητα επικοινωνίας με υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εάν χρειαστεί. Το Arlo καλεί το τηλέφωνό του χρήστη απευθείας όταν κάποιος επισκέπτης πατήσει το κουμπί του καθώς και ειδοποιήσεις εάν ανιχνεύσει κίνηση.

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024