Η φιλία δεν είναι το παν για όλα τα ζώδια. Κάποια θέλουν μάλιστα να μην έχουν πολλές επαφές και επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν φημίζεται για τις σταθερές φιλίες του. Έχει πολλούς γνωστούς και είναι από τα πλέον κοινωνικά ζώδια, γιατί του αρέσει να γνωρίζει διαφορετικά άτομα, ωστόσο δε θα δεθεί παρά με ελάχιστα από αυτά. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να προδώσει μία φιλία χρόνων, όχι όμως από πρόθεση, αλλά από αφέλεια ή απερισκεψία.

ΤΑΥΡΟΣ

Θεωρεί μεγάλη του υποχρέωση να είναι εκεί όταν τον χρειαστείτε, αλλά θα έχει την ίδια απαίτηση κι από εσάς. Θα πληγωθεί αν δεν τα παρατήσετε όλα, όταν σας έχει ανάγκη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση θα σας αναγνωρίσει κάποια ελαφρυντικά ώστε να μπορεί να σας συγχωρήσει πιο εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν Δίδυμο χωρίς να μιλάς πολύ, τότε αυτόματα είσαι κολλητός του. Πιστεύει πολύ στην πνευματική επικοινωνία και θα περάσει αρκετό χρόνο μαζί σας. Το αρνητικό είναι πως, αν χρειάζεστε συναισθηματική στήριξη, μάλλον δεν θα μπορέσει να σας την προσφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που ζητά από μια φιλία, είναι ένας ώμος να κλάψει και μια αγκαλιά να τον παρηγορήσει στις δύσκολες στιγμές.

Εκείνος με την σειρά του θα είναι πάντα δίπλα σας, ως άγρυπνος φρουρός. Το αρνητικό του σημείο είναι ότι γκρινιάζει πολύ, γι’ αυτό θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί μαζί του.

ΛΕΩΝ

Είναι γενναιόδωρος με τους φίλους του, έχει να προσφέρει πολλά, αλλά αν δεν του φερθείς καλά, θα απομακρυνθεί χωρίς να δώσει δεύτερη ευκαιρία.

Διαθέτει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, είναι διασκεδαστικός, ευχάριστος και θα σου συμπαρασταθεί σε κάθε δύσκολη στιγμή. Το μόνο του αρνητικό, είναι πως μιλάει πολύ για τον εαυτό του και τα θέματα που τον απασχολούν, σε σημείο να γίνεται κουραστικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι αρκετά περίεργος στο θέμα της φιλίας. Ζητάει πολύ συγκεκριμένα πράγματα και πολύ δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του.

Είναι μάλλον μοναχικός και διατηρεί έναν κύκλο γνωστών για τις εξόδους και τη διασκέδασή του. Αλλά και πάλι, αν αργήσεις έστω κι ένα λεπτό στο ραντεβού σου με έναν Παρθένο, μπορεί πολύ εύκολα να σε διαγράψει από τη ζωή του.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός, πιστός, δίκαιος κι ιδιαίτερα δοτικός στις φιλίες του. Βάζει τις ανάγκες των φίλων του πάνω από τις δικές του πάντα. Ακόμη κι όταν κάποιος του ζητήσει περισσότερα από αυτά που μπορεί να δώσει, επειδή δεν μπορεί να αρνηθεί, πνίγεται και ξεσπάει.

Δίνει και την ψυχή του σε μια φιλία και νιώθει ότι είναι υποχρέωσή του να είναι εκεί όταν τον χρειαστούν. Επειδή ακριβώς δεν έχει μάθει να λέει όχι, φτάνει πολύ συχνά στα όριά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν βεβαιωθεί για τις καλές σας προθέσεις, θα γίνει ο πιο πιστός σας φίλος. Όμως, αν νοιώσει ότι τον προδίδετε, δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ και θα σας εκδικηθεί, έστω και καθυστερημένα Από μια φιλία αναζητάει την επικοινωνία και τη συνεννόηση.

Ωστόσο, μην του εμπιστευτείς κάποιο μυστικό σου που πρέπει οπωσδήποτε να μείνει κρυφό, γιατί μπορεί να ξεχάσει ότι δεν πρέπει να το πει πουθενά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος με έναν Τοξότη και να μην περνά τέλεια. Χαρούμενος, με χιούμορ, θα είναι πάντα εκεί να ανεβάζει τη διάθεσή σου με την αισιοδοξία του, ότι και αν περνάς ή αντιμετωπίζεις.

Δίνει πολύ καλές συμβουλές, θα σε παροτρύνει και θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου στη ζωή. Πρώτα όμως, θα σε περάσει από πολλά τεστ για να δει αν αξίζεις τη φιλία του. Αν τα περάσεις, θα είσαι πολύ τυχερός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ τα φαινόμενα απατούν, ενώ αρχικά δείχνει ψυχρός και απόμακρος, για τους φίλους του, που δεν είναι παραπάνω από δυο, θα κάνει πολλά.

Θα είναι δίπλα σου και θα προσφέρει τα πάντα, αφού πρώτα όμως σε περάσει από ψιλό κόσκινο. Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του και θα προσφέρει τη φιλία του μόνο σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σου φτιάξει το κέφι, με μια του κουβέντα σίγουρα θα τα ξεχάσεις όλα. Είναι πολύ ευχάριστος στην παρέα κι έχει ένα πολύ έξυπνο και πετυχημένο χιούμορ. Θα κάνει τα πάντα για τους φίλους του, χωρίς να περιμένει τίποτα ως αντάλλαγμα.

Μπορείτε να τον εμπιστευτείτε απόλυτα, αρκεί μόνο να μην έχει το αντίθετο φύλο από το δικό σας, γιατί σε αυτή την περίπτωση να ξέρετε πως τα όρια μεταξύ φιλικής κι ερωτικής σχέσης είναι δυσδιάκριτα για έναν Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Συμπονετικός, ευαίσθητος, ο,τι ώρα και να ζητήσεις την βοήθειά του, θα τρέξει να συμπαρασταθεί. Αγαπά πολύ τους φίλους του και το αποδεικνύει στην πράξη, με κάθε τρόπο.

Το μόνο που δε μπορεί να θυμηθεί είναι ημερομηνίες γενεθλίων και εορτών, αφού συνήθως είναι αφηρημένος. Διατηρεί πολύχρονες φιλίες και θα σκύψει πάντα πάνω από το πρόβλημά σου, σύμφωνα με το myastro.gr.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο