Είσαι ελεύθερη και περνάς μια φάση στην οποία είσαι χωρίς σχέση για ένα ιδιάζον χρονικό διάστημα, όσο κι αν είναι αυτό. Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά ωστόσο που καταδεικνούν ότι θέλεις πάλι να μπεις σε μια σχέση.

Χαρακτηριστικά στοιχεία

  • Σκέφτεσαι ότι έχεις αρκετή αγάπη προς τον εαυτό σου και ό,τι θα ήθελες να τη μοιραστείς με κάποιον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είσαι στο σωστό σημείο στο οποίο τα έχεις βρει με εσένα και μπορείς πλέον να μοιραστείς τα σωστά συναισθήματα με κάποιον άλλον.
  • Δε φοβάσαι το καινούργιο και το «αύριο». Σίγουρα το θέμα είναι ότι για να μπεις σε μια σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη νιώθεις φόβο για το μέλλον. Αν έχεις ξεπεράσει αυτήν την κατάσταση τότε όλα θα πάνε καλά.
  • Σεξ με έναν άνθρωπο. Θέλεις να κάνεις σεξ με ένα άτομο και όχι χωρίς συναίσθημα ή στο πλαίσιο του περιστασιακού. Θέλεις το σεξ να είναι μέσα στο πλαίσιο της σχέσης και όχι σε κάποιο άλλο πλαίσιο έξω από αυτό.
  • Έχεις όνειρα. Είσαι σε ένα σημείο της ζωής σου στο οποίο σε φαντάζεσαι να είσαι στο μέλλον με κάποιον. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα είσαι με κάποιον για μια ζωή ή έστω να είσαι με κάποιον για αρκετό χρονικό διάστημα. Συντροφικότητα εν ολίγοις.
  • Κοινές εμπειρίες. Είσαι έτοιμη να μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με κάποιον και να ανταλλάσσετε συναισθήματα, απόψεις, εμπειρίες, παραστάσεις σε διάφορα ταξίδια κλπ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο