Για αυτά τα τέσσερα ζώδια η κοινωνική αλληλεπίδραση όταν βγαίνουν σε κάποια έξοδο με κόσμο, είναι αρκετά ιδιαίτερη. Έχουν κάθε ένα από αυτά διαφορετικά χαρακτηριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τους Αιγόκερους τα τετ-α-τετ δεν θα σας λείψουν. Μόνο που μπορεί η δική σας άποψη για το «κάνουμε πράγματα οι δυο μας» να διαφέρει από τη δική του.

Παράδειγμα: Κυριακή πρωί, εκείνος ξεκοκαλίζει για ώρες τις οικονομικές σελίδες των εφημερίδων. Εσείς κάθεστε δίπλα του, διαβάζετε τις υπόλοιπες εφημερίδες, ανοίγετε την τηλεόραση…

Ε, πόση ώρα μπορείτε να μείνετε έτσι; Όμως για τον Αιγόκερώ σας αυτό σημαίνει: «περνάμε μαζί το κυριακάτικο πρωινό». Δεν βρισκόσασταν στο ίδιο δωμάτιο, στον ίδιο καναπέ;

Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είστε ο έντονα κοινωνικός τύπος, θα κάνετε «αμάν» να συναντάτε κι άλλο κόσμο. Καμία αντίρρηση, φτάνει να το έχετε ανακοινώσει έγκαιρα, και να έχετε υποβάλλει αίτηση η οποία θα πρωτοκολληθεί…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τον Υδροχόο οι έξοδοι με παρέα είναι προτιμότερες από τα μοναχικά ραντεβουδάκια. Κι αυτό επειδή αποτελούν μια ασφαλιστική δικλίδα. Η παρουσία των τρίτων τον διασώζει από το συναισθηματικά «στρίμωγμα» που φοβάται μήπως του κάνετε σε ένα τετ-α-τετ, ακόμα κι αν εσείς δεν είχατε καμιά τέτοια πρόθεση.

Ο Υδροχόος τρέμει πάντα μήπως ο σύντροφός του τον …ακινητοποιήσει καταγής με μια λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης από την οποία δεν θα μπορεί να ξεφύγει.

Επίσης, μπορεί να είναι «ψυχούλα», αλλά έχει δεν καθόλου ταλέντο στις εκδηλώσεις και στις δηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας, που για εσάς αποτελούν μια πολύτιμη διαβεβαίωση. Ούτε σε δημόσιο ούτε σε ιδιωτικό χώρο. Γι’ αυτό μην τον ξεσυνερίζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός υπερέχει μακράν όλων των ζωδίων σε κοινωνικότητα. Αν εδώ προσθέσετε και την ιδιότητα του bon viveur που τον διακρίνει, καταλαβαίνετε ότι η ζωή σας μαζί του θα είναι μια διαρκής περιοδεία που θα καλύπτει όλα σας τα κοινωνικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Και το σπίτι σας θα είναι πάντα γεμάτο καλεσμένους…

Αν είστε κι εσείς τέτοιο άτομο, μαζί του βρήκατε την καλύτερή σας. Αν όμως θέλετε να του αποσπάσετε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση, θα πρέπει να εξασφαλίσετε το υψηλό ποιοτικό της επίπεδο, είτε την κάνετε σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό χώρο. Δείτε το κι έτσι: Με όλα αυτά, αποκτάτε μια ειδίκευση στο να ανοίξετε αργότερα μια δική σας εταιρία διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην το πάρετε προσωπικά, αλλά πώς θα μπορούσατε να κρατήσετε την προσοχή ενός Διδύμου συγκεντρωμένη επάνω σας για πολλή ώρα; Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων γύρω του είναι για εκείνον κάτι σαν το οξυγόνο που αναπνέει (και σαν ζώδιο του Αέρα το έχει πολύ ανάγκη).

Όπως έχει ανάγκη και τα συνεχή ερεθίσματα. Μπορείτε να του τα παρέχετε όλα αυτά επί 24ώρου βάσεως; Αφήστε λοιπόν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά για χάρη σας, έστω κι αν πότε-πότε έχετε την αίσθηση ότι ο Δίδυμός σας έχει ξεχάσει εντελώς την παρουσία σας.

Θα σας ξαναθυμηθεί μετά που θα βρεθείτε οι δυο σας, κι αν μάλιστα εκφράσετε το παράπονό σας, θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr