Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις για να μιλάς με τα συγκεκριμένα ζώδια

Τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις για να μιλάς με τα συγκεκριμένα ζώδια

Είναι σίγουρο ότι πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή

Η υπομονή και η επιμονή είναι η μόνη σωστή λύση για να μπορείς να βρεις τον τρόπο να μιλήσεις με αυτά τα ζώδια. Διαφορετικά μην περιμένεις να αποκτήσετε κάποια ιδιαίτερη επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πρόσχαρος και δεκτικός με όλους τους ανθρώπους είναι ο φίλος μας ο Ζυγός, ο οποίος δεν δημιουργεί εύκολα αντιπάθειες… Όλοι έχουν να πουν πάντα έναν καλό λόγο για αυτόν, όμως και αυτός από την πλευρά του είναι αρκετά θετικός απέναντι σε κάθε άνθρωπο!

Τον βολεύει τον Ζυγό να τα έχει καλά με όλους και με την διπλωματία του, φροντίζει να το πετυχαίνει! Θα αντιπαθήσει μονάχα τους ανθρώπους που είναι επιθετικοί, αθυρόστομοι και που δεν έχουν τρόπους.

Σ’ αυτή την περίπτωση, δεν θα δείξει ευθέως την αντιπάθειά του, αλλά με ευγενικό τρόπο θα τους απομακρύνει! Για να κερδίσεις την εύνοιά του, μίλα του με όμορφο τρόπο, πάρε πρωτοβουλίες, κάνε τον να γελάσει και να εκφραστεί με ένα εύστοχο αστείο ή με κάποιο κομπλιμέντο και, γιατί όχι, πρότεινε του να πάτε σινεμά, θέατρο ή σε μία συναυλία, που τόσο πολύ του αρέσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση και για να καταφέρεις να κερδίσεις την απεριόριστη συμπάθειά του, θα πρέπει να έχεις κουραστεί πάρα πολύ για αυτό! Στις αρχές της γνωριμίας σας, τη μία μπορεί να δείχνει ότι σε συμπαθεί και την άλλη ότι σε αντιπαθεί, είναι μυστήριος τύπος και αρκετά καχύποπτος!

Θα σε περάσει από πολλές δοκιμασίες για να σου χαρίσει την εύνοιά του, αλλά δείξε προσοχή γιατί με το πρώτο σου παράπτωμα την «πάτησε»! Τις περισσότερες φορές αντιπαθεί τους ανθρώπους που λένε πολλά και μεγάλα λόγια, τον εκνευρίζουν οι εγωιστές και όσους συμπεριφέρονται με υπεκφυγές ή λένε ψέματα!

Για να κερδίσεις την εύνοιά του, θα πρέπει να δείξεις υπομονή και επιμονή, για να περάσεις με “άριστα” τις εξετάσεις, στις οποίες θα σε υποβάλει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλοι οι καλοί χωράνε στην παρέα ενός κοινωνικού Τοξότη, ο οποίος θέλει πάντα να έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο, για αυτό και κάνει πολλές γνωριμίες. Δεν αντιπαθεί εύκολα τους ανθρώπους που γνωρίζει και του αρέσουν ακόμα και οι μυστήριοι, περίεργοι και διαφορετικοί από αυτόν τύποι, γιατί και από αυτούς έχει κάτι να μάθει!

Στη μοναδική περίπτωση που μπορούμε να πούμε ότι ο Τοξότης θα νιώσει αποστροφή ή και μπορεί να αντιπαθήσει, είναι με τους ανθρώπους που είναι στενόμυαλοι, που έχουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση…

Αυτούς τους ανθρώπους φροντίζει να τους απομακρύνει από κοντά του! Για να κερδίσεις την εύνοια ενός Τοξότη, αρκεί να τον προσεγγίσεις με έξυπνο χιούμορ, να φιλοσοφήσεις για λίγο μαζί του, ενώ παράλληλα χρειάζεται με αυθορμητισμό και κέφι, να διασκεδάσεις μαζί του!

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024