Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια πρέπει να τα προσέχεις περισσότερο

Αυτά τα ζώδια πρέπει να τα προσέχεις περισσότερο

Δώσε έμφαση σε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συμπεριφορά τους

Τα ζώδια αυτά είναι ιδιαίτερα στη συμπεριφορά τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οφείλεις να προσέχεις περισσότερο τις αντιδράσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι τόσο τσιγκούνης που κουράζεσαι. Αφού με τεράστια δυσκολία θα βγάλει από την τσέπη του ακόμα κι ένα μικρό νόμισμα. Εάν πρόκειται να ξοδέψει τα χρήματά του, θα τα ξοδέψει σε κάτι που θα έχει σταθερή διάρκεια σε βάθος χρόνου ή σε κάτι που έχει αξία.

Αν πρόκειται για ένα σάντουιτς ή για ένα ακριβό ποτό σε μπαράκι, τότε σίγουρα θα πάει εκεί με κάποιον/α που θα έχει τη σιγουριά ότι θα τον κεράσει. Και, ως γνωστόν, είναι αρκετά δύσκολο στους περισσότερους να αντισταθούν στο βαθύ, γοητευτικό βλέμμα ενός Ταύρου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ένας Παρθένος θα μπορούσε να περάσει όλη του τη ζωή με το να προσφέρει στους συνανθρώπους του τη συμπάθεια και την εκτίμησή του, επειδή όταν νοιάζεται για κάποιον, θα καταβάλει το μέγιστο της προσπάθειάς του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι υπεράνω και δεν θα σε χρησιμοποιήσει, με τον τρόπο του, προκειμένου να εισπράξει την συμπάθεια ή την αγάπη που πιστεύει ότι αξίζει. Θεωρεί ότι έχει αυτό το δικαίωμα, ως φυσικό αντάλλαγμα της προσοχής ή των υπηρεσιών που σου παρέχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Του αρέσει να είναι πολυάσχολος και αγαπάει το να ικανοποιούνται οι ανάγκες του, αλλά μερικές φορές πρέπει να επωφεληθεί από τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις γιατί είναι πιο βολικό για εκείνον από το να περιμένει την όποια θετική έκβαση.

Το μόνο καλό με έναν Αιγόκερω που σε χρησιμοποιεί είναι ότι δεν πρόκειται να σου πει ψέματα για τις προθέσεις του. Για παράδειγμα, θα σε χρησιμοποιήσει στο σεξ, αλλά θα φροντίσει επίσης να σου γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσετε πιο πέρα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024