Τα ζώδια αυτά είναι ιδιαίτερα στη συμπεριφορά τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οφείλεις να προσέχεις περισσότερο τις αντιδράσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι τόσο τσιγκούνης που κουράζεσαι. Αφού με τεράστια δυσκολία θα βγάλει από την τσέπη του ακόμα κι ένα μικρό νόμισμα. Εάν πρόκειται να ξοδέψει τα χρήματά του, θα τα ξοδέψει σε κάτι που θα έχει σταθερή διάρκεια σε βάθος χρόνου ή σε κάτι που έχει αξία.

Αν πρόκειται για ένα σάντουιτς ή για ένα ακριβό ποτό σε μπαράκι, τότε σίγουρα θα πάει εκεί με κάποιον/α που θα έχει τη σιγουριά ότι θα τον κεράσει. Και, ως γνωστόν, είναι αρκετά δύσκολο στους περισσότερους να αντισταθούν στο βαθύ, γοητευτικό βλέμμα ενός Ταύρου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ένας Παρθένος θα μπορούσε να περάσει όλη του τη ζωή με το να προσφέρει στους συνανθρώπους του τη συμπάθεια και την εκτίμησή του, επειδή όταν νοιάζεται για κάποιον, θα καταβάλει το μέγιστο της προσπάθειάς του.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι υπεράνω και δεν θα σε χρησιμοποιήσει, με τον τρόπο του, προκειμένου να εισπράξει την συμπάθεια ή την αγάπη που πιστεύει ότι αξίζει. Θεωρεί ότι έχει αυτό το δικαίωμα, ως φυσικό αντάλλαγμα της προσοχής ή των υπηρεσιών που σου παρέχει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Του αρέσει να είναι πολυάσχολος και αγαπάει το να ικανοποιούνται οι ανάγκες του, αλλά μερικές φορές πρέπει να επωφεληθεί από τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις γιατί είναι πιο βολικό για εκείνον από το να περιμένει την όποια θετική έκβαση.

Το μόνο καλό με έναν Αιγόκερω που σε χρησιμοποιεί είναι ότι δεν πρόκειται να σου πει ψέματα για τις προθέσεις του. Για παράδειγμα, θα σε χρησιμοποιήσει στο σεξ, αλλά θα φροντίσει επίσης να σου γνωστοποιήσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσετε πιο πέρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr