Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός συντρόφου που σε σέβεται

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός συντρόφου που σε σέβεται

Είναι σίγουρο ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει ο τέλειος σύντροφος, όμως αυτός που σε σέβεται κάνει τα παρακάτω

Όταν είσαι σε σχέση με κάποιον ο οποίος σε σέβεται θα είναι προφανές από τη συμπεριφορά του ότι σε εκτιμά, σε βλέπει ως κάτι το ξεχωριστό στη ζωή του και ότι δε θα σε έκανε ποτέ να νιώσεις επί τούτου άσχημα.

Αλληλέγγυος

Ξέρει τι σημαίνει να σε βοηθάει σε καθημερινά σου ζητήματα. Αυτή η βοήθεια έρχεται μέσα από την καθημερινότητά σας. Η κοινή σας καθημερινότητα δείχνει ότι είναι εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα με αποτέλεσμα να ξέρεις ότι μπορείς να στηριχθείς και πάνω του.

Προσφέρετε διαβεβαίωση και ενθάρρυνση ο ένας στον άλλο. Επίσης, ενημερώστε τον σύντροφό σας όταν χρειάζεστε την υποστήριξή του. Οι υγιείς σχέσεις έχουν ως θεμέλιο την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του ενός προς τον άλλον.

Σε ρωτάει τι κάνεις και πώς νιώθεις γιατί πραγματικά ενδιαφέρεται και δεν το κάνει απλά για να σε ελέγξει ή να σε χειριστεί.

Σέβεται τον ελεύθερό σου χρόνο και την ιδιωτικότητά σου

Ακριβώς επειδή είστε σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιραστείτε τα πάντα και να είστε συνεχώς μαζί. Οι υγιείς σχέσεις απαιτούν χώρο και όρια. Η δημιουργία ορίων είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε τη σχέση σας υγιή και ασφαλή. Με τον καθορισμό των ορίων μαζί, μπορείτε και οι δύο να έχετε μια βαθύτερη κατανόηση του τύπου σχέσης που εσείς και ο άνθρωπός σας θέλει.

Θυμηθείτε, τα υγιή όρια δεν πρέπει να περιορίζουν τη δυνατότητά σας να βγείτε έξω με τους φίλους σας χωρίς τον σύντροφό σας. Μπορείτε σαφώς να συμμετέχετε σε δραστηριότητες και χόμπι που σας αρέσούν.

Δε χρειάζεται να μοιράζεστε κωδικούς πρόσβασης στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή στο τηλέφωνο. Σεβαστείτε τις αρεσκείες και τις ανάγκες του άλλου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024