Ένα ζευγάρι δε μπορεί να είναι μονίμως σε άψογη σεξουαλική κατάσταση. Είναι λογικό σε κάποιες περιπτώσεις να χρειάζεται μια παραπάνω ώθηση για κάτι πιο αποτελεσματικό και πιο καλό.

Βρες καινούργια πράγματα

Το να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα θα σε κάνει να δεις την όλη εμπειρία με τον σύντροφό σου ακόμη πιο θετικά καθώς θα αναπτύξετε και εμπιστοσύνη ο ένας με τον άλλον.

Δοκίμασε κάτι που δεν θα έκανες υπό κανονικές συνθήκες: από το να  κάνεις σεξ σε διαφορετικό μέρος, να χρησιμοποιήσεις sex toys, να δώσεις ευκαιρία σε ένα φετίχ ή απλά μια νέα στάση.

Βάλτε το σε πρόγραμμα

Το να προγραμματίσεις το σεξ δεν ακούγεται και το πιο συνηθισμένο, απλά κάνε ξεκάθαρο και εσύ και αυτός ότι το θέλετε μες στη μέρα, μην το αφήνετε απλά για να δείτε μια ταινία.

Το να βλέπεις τη λέξη «σεξ» στο ημερολόγιό σου ή όποια άλλη ένδειξη βάλεις για να την αναγνωρίσεις (θα μπορούσε να είναι μια καρδιά ή το όνομα του συντρόφου σου) στο ξεκίνημα της ημέρας θα σε κάνει να ανυπομονείς και να έχεις κάτι να περιμένεις μετά τη δουλειά.

Μην ασχολείσαι με το κινητό

Αν μένεις κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό σου ή έστω κοιμάστε μαζί κάποια βράδια, απομακρύνετε τα κινητά σας πριν ξαπλώσετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσετε να αναλύετε περισσότερα θέματα, να επικοινωνείτε καλύτερα, να έρθουν τα πρώτα φιλιά και μετά μάντε, σεξ.

Πήγαινε πάρε προφυλακτικά

Το να θεωρείς ότι ο άλλος πρέπει να έχει την υποχρέωση να παίρνει προφυλακτικά είναι κάτι εντελώς λάθος. Μπορεί να το ξέχασε. Κράτα και στο δικό σου συρτάρι στο κομοδίνο ή να θυμάσαι να έχεις μαζί σου όταν βγεις εκείνο το ραντεβού (ή τα ραντεβού) που ελπίζεις ότι θα καταλήξει σε καυτή νύχτα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο