Το γεγονός ότι νιώθεις διαφορετικά, έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι η νευροχημεία σου στον εγκέφαλο είναι στην ουσία σε μια φάση διαταραχής.

Δε νιώθεις ο ίδιος

Νιώθεις σα να είσαι ένα άλλο άτομο κα να μην καταλαβαίνεις τι σου συμβαίνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Διάθεση για φαγητό

Από τη στιγμή που τα συναισθήματά σου επηρεάζονται, επηρεάζεται έτσι και η διάθεσή σου για φαγητό. Οι ώρες που τρως καθώς επίσης και η όρεξη ή η ποσότητα που τρώς.  Αυτό είναι λογικό καθώς τα συναισθήματά σου παίζουν καθοριστικό ρόλο σε ψυχοσωματικό επίπεδο.

Διάθεση για ύπνο

Και ο ύπνος σου διαταράσσεται. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι η διάθεσή σου είναι διαφορετική από εκείνη που είχες εσύ συνηθίσει να έχεις. Το αποτέλεσμα αυτού είναι τα πράγματα να πηγαίνουν σχετικά καλά ή σχετικά κακά στο θέμα του ύπνου.

Κυκλοθυμία

Είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο στον χαρακτήρα σου όταν είσαι ερωτευμένος. Προφανώς και η διάθεσή  σου εναλλάσσεται συνέχεια από χαρούμενη και θετική, σε απαισιόδοξη και αρκετά αρνητική.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο