Λυσε τις όποιες εσωτερικές απορίες έχεις με τον εαυτό σου. Θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου σε αγαπάει το ίδιο όταν κάνει ορισμένα ή και όλα από τα παρακάτω.

Θέλει να σε κάνει να χαμογελάς

Για αυτόν είναι πολύ σημαντικό να σε βλέπει να χαμογελάς και να περνάς όμορφα. Θέλει να ξέρει ότι είσαι καλά και χαρούμενη ακόμα και όταν λείπει ο ένας από τον άλλον. Αποβλέπει πάντα στην προσωπική σου χαρά και δε βάζει τίποτα άλλο πάνω από τη διάθεσή σου.

Το πώς κινείται

Σου δείχνει παντού και με κάθε ευκαιρία ότι σε θέλει. Δεν το κρύβει είτε είστε έξω, είτε είστε με τους φίλους του. Όταν λέμε εκδηλωτικός όμως, δεν εννοούμε να κάνει ακραίες κινήσεις που σε εκθέτουν-όπως το να σου πιάσει τα οπίσθια παρουσία τρίτων- εκεί όχι, δε σε έχει και σε ιδιαίτερη υπόληψη.

Ένα χάδι όμως, το να σου κρατάει το χέρι, το να σε φιλήσει στο μάγουλο ή το να θέλει να έχει το χέρι του περασμένο στη μέση σου, τότε ναι, σημαίνουν πολλά καλά.

Σε βοηθάει σε κάθε περίσταση

Αν σηκωθεί και τρέξει να σου πάρει κάτι να φας γιατί νοιάζεται για εσένα τότε θα έπρεπε να είσαι ίσως η πιο χαρούμενη γυναίκα στη γη. Αν πάλι έχει το άγχος της υγείας σου επειδή ένιωσες μια αδιαθεσία και τρέξει ευθύς αμέσως να σε παέι στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, τότε έχεις βρει τον πρίγκιπα που όλες ψάχνουμε.

Γενικά, αν σε προσέχει και προσπαθεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες σου χωρίς να δυσανασχετεί και ειδικά περίεργες ώρες ή κάνοντας πράγματα που δεν κατέχει και πολύ – ναι, να πάει να αγοράσει μόνο σερβιέτες ή να ζητήσει το κραγιόν σου από την πωλήτρια στο πολυκατάστημα -τότε σε αγαπάει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο