Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που αλλάζουν άρδην τη ζωή τους

Τα ζώδια που αλλάζουν άρδην τη ζωή τους

Εκεί που δεν το περιμένεις βρίσκονται στην Κίνα

Είναι ζώδια τα οποία δεν έχουν καμία δυσκολία να ανατρέψουν την καθημερινότητά τους κάνοντας μια αλλαγή 360 μοιρών, ενώ μπορεί όλα να έδειχναν και να ήταν αρκετά ικανοποιητικά.

Τοξότης

Ο ταξιδιάρης φιλόδοξος και ονειροπόλος Τοξότης θα θέλει να συναντήσει καινούργιους ανθρώπους και καταστάσεις. Με το να μείνουν σε ένα νέο τόπο, δεν δοκιμάζουν μόνο τα όριά τους, αλλά τους έχουν την τύχη να κερδίσουν μια πολύτιμη εμπειρία ζωής. Θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα μάθουν να βασίζονται περισσότερο στον εαυτό τους.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να αλλάξει την καθημερινότητά του γιατί απεχθάνεται τη ρουτίνα. Ακόμα περισσότερο τον συναρπάζει η προοπτική μιας νέας αρχής στη ζωή τους και η δυνατότητα να τη διαμορφώσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Γενικά, μόνο πλεονεκτήματα και κανένα μειονέκτημα δεν μπορεί να έχει η μετακίνηση του Τοξότη σε έναν τόπο, όπου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και προοπτικές.

Δίδυμοι

Θα αναζητήσει να  νέες γνώσεις, πληροφορίες και δραστηριότητες . Μια ριζική αλλαγή στη ζωή των Διδύμων τους δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και κρατάει σε εγρήγορση την περιέργεια και το ενδιαφέρον τους για το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Οι Δίδυμοι είναι έξυπνοι και κοινωνικοί, οπότε δεν θα τους πάρει πολύ να βρουν νέους φίλους και τα καλύτερα στέκια σε οποιαδήποτε πόλη, κωμόπολη ή χωριό μετακινηθούν. Για την ακρίβεια, μια νέα ζωή, κάπου αλλού, θα τους γεμίσει με ενεργητικότητα και θα τους δώσει νέα κίνητρα για να αναπτυχθούν. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του Διδύμου είναι η βαρεμάρα!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024