Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως έχουν τόσες αντιθέσεις που συνάμα κάποτε συναντιούνται κάπου στη μέση. Αυτή η συνάντηση έχει ως αποτέλεσμα να κάνουν μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση και χημεία η οποία θα είναι αξέχαστη αν όχι παντοτινή.

Γιατί ταιριάζουν;

Διότι ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που έχει συνεχώς συναισθήγματα, μέσα από τα οποία εκφράζεται αρκετά συχνά. Ο Αιγόκερως από την άλλη κυριαρχείται από τη λογική και την κυνικότητα με αποτέλεσμα αυτός ο ρεαλισμός που έχει να προσφέρει ένα σταθερό περιβάλλον στον Καρκίνο.

Ο Καρκίνος έχει ανάγκη από κάποιον που θα είναι ρεαλιστής και θα του εξηγεί την αλήθεια όπως είναι χωρίς να τον καλοπιάνει απαραίτητα ο άλλος. Το ίδιο ισχύει και στο σεξ όπου αυτά τα δύο ζώδια είναι αρκετά έντονα στον ερωτικό τομέα. Έχουν πάθος και θέλουν πολλές και διαφορετικές στάσεις.

Απέναντι ζώδια

Απέναντι από τον Καρκίνο βρίσκεται ο Αιγόκερως. Όταν εσύ χάνεις το «τώρα» νοσταλγώντας το παρελθόν ή μελαγχολώντας για το πώς θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, εκείνος ζει στο παρόν και κοιτάζει πώς θα προχωρήσει στο μέλλον.

Ενώ εσύ συχνά πελαγώνεις όταν σου πέφτουν πολλά πρακτικά ζητήματα μαζεμένα, εκείνος κρατά την ψυχραιμία του, βάζει προγράμματα και στόχους και πατά γερά τα πόδια του στην πραγματικότητα.

Όταν εσύ παραδίδεσαι στις ιδιοτροπίες, τις γκρίνιες και την απίστευτη ευθιξία σου, κάνοντας δύσκολη τη ζωή για όσους τη μοιράζονται μαζί σου, ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει τα πράγματα με υπομονή, καρτερία και πολύ συχνά με ένα σωτήριο χιούμορ.

Γράψτε το σχόλιό σας