Γνώρισες έναν τύπο που είναι ντροπαλός, γοητευτικός και όμορφος. Αυτό που σου μένει να κάνεις τώρα είναι σίγουρα να μη σκέφτεσαι ότι ό,τι και να κάνεις θα τον ενοχλήσει. Το ότι είναι ντροπαλός δε σημαίνει ότι δε σε γουστάρει.

Μην τον πας σε μέρη με πολυκοσμία

Αν τον πας σε ένα κλαμπ θα έχει τόση φασαρία που δε θα μπορεί ο ένας να ακούσει τον άλλον. Το θέμα είναι να γνωριστείτε καλύτερα.

Βγείτε μόνοι σας

Μην του πεις ότι θέλεις να βγείτε ολόκληρη παρέα και μάλιστα η δική σου παρέα. Πέραν του ότι θα νιώσει άβολα και αμήχανα θα ήταν πολύ καλό να μοιραστείτε χρόνο μαζί.

Ρομαντική προσέγγιση

Αν βλέπεις ότι δεν κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση, κάνε την εσύ. Επειδή είσαι γυναίκα, δε σημαίνει ότι δεν κάνει να γίνει κίνηση από εσένα. Είμαστε στο 2020. Απλά επειδή είναι πιο συνεσταλμένος και ντροπαλός μίλα του πιο ρομαντικά.

Όχι σε κονσέρτα ή συναυλίες

Το ζητούμενο είναι να τον γνωρίσεις και να σε γνωρίσει. Πώς θα γίνει αυτό αν έχει πολλή φασαρία και δε μπορεί κανένας να ακούσει τον άλλον; Να σκεφτείς ότι επειδή αυτός έχει μία πιο διαφορετική ιδιοσυγκρασία από τον μέσο άνθρωπο, θέλει και διαφορετικό «χειρισμό» το ραντεβού μαζί του.

Μην τον ρωτάς συνέχεια

Δώσε του χρόνο να απαντήσει σε αυτά που τον ρωτάς και κάνε υπομονή. Αν είναι να τον ρωτάς για να μη σε νοιάζει αν θα πάρεις απάντηση και απλά του κάνεις συνέχεια ερωτήσεις, αυτό που καταφέρνεις είναι να τον αγχώνεις κι άλλο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο