Η Ραμόνα Βλαντή είδε το My Style Rocks και πέρασε από κόσκινο όλους τους συμμετέχοντες της εκπομπής, σε συνέντευξη που έδωσε σε πρωινή εκπομπή…

Ποια είναι η γνώμη της για την κριτική επιτροπή του My style rocks;

«Η κυρία Χριστοπούλου δεν μπορεί να τεκμηριώσει την άποψή της. Δεν μπορεί γιατί ο ταφτάς δεν πάει με την δαντέλα, ας πούμε»

«Η Κατερίνα Στικούδη πρέπει να αλλάξει στυλίστα οπωσδήποτε. Φορούσε ένα φουστανάκι με ένα διαφανές από μέσα… Πρέπει να ξέρεις ότι δεν ταιριάζει…»

«Εγώ θα κρατούσα την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Μην ξεχνάμε και δεν θέλω να φανεί υπερβολικό, αλλά εγώ με την Κατσαΐτη χτίσαμε το παιχνίδι»

«Πέρυσι με την επιτροπή ήταν όλο λάθος. Η κα Μαγγίρα δεν έκανε γι’ αυτό» σχολίασε καυστικά η Ραμόνα Βλαντή.

«Τι να μπει να κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αυτά τα κορίτσια δεν έχουν καμία σχέση με τη μόδα. Πήγε στο Next Top Model, πήγε στο Nomads, εκθέτει τη ζωή της, εντάξει, έχει πράγματα να πουλάει.»

«Το στυλ της Καζαριάν είναι όλο λάθος. Τα ρούχα και τα παπούτσια της μυρίζουν Κίνα και πετρέλαιο», είπε με το βιοτριολικό της χιούμορ η Ραμόνα Βλαντή.

Οι αντιδράσεις από τις δηλώσεις της

Όλα όσα είπε η Ραμόνα Βλαντή σχολιάστηκαν μετά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της και τη σχέση της με την μόδα, Από το My Style Rocks την μάθαμε», τόνισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Άρης Καβατζίκης, από την πλευρά του, είχε μια απορία: «Επειδή την βλέπω παντού και βγαίνει πάρα πολύ έξω, τι δουλειά κάνει; Επειδή την βλέπω πολύ έξω, δεν έχω καταλάβει με τι ασχολείται επαγγελματικά».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο