Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί δεν πρέπει να ψάχνετε ταίρι στη διάρκεια των εορτών

Γιατί δεν πρέπει να ψάχνετε ταίρι στη διάρκεια των εορτών

Όσοι αναζητάτε ταίρι την εορταστική περίοδο κινδυνεύετε να γίνετε… “χιονάνθρωποι”!

Ξεχάστε το “ghosting” – η ξαφνική διακοπή της επικοινωνίας από την μία πλευρά χωρίς λόγο, εξήγηση και προειδοποίηση με εσένα να λες “τι εγινε ρε παιδια;” – καθώς μια νέα μάστιγα της εποχής μας όσον αφορά το dating κάνει την εμφάνιση του κάθε εορτατική περίοδο και πολύ πιθανόν έχεις ζήσεις κι εσύ κάτι τέτοιο.

Μιλάμε για το “Snowmanning”, δηλαδή το να απορρίψεις κάποιον που βγαίνεις με τον πιο ψυχρό τρόπο, μόλις τελειώσει η εορταστική περίοδος. Με άλλα λόγια, έχεις καταφέρει να βρεις ένα ταίρι στις γιορτές και μόλις κατέβουν τα λαμπάκια από το δέντρο, του λες “καλά περάσαμε, άντε και του χρόνου!”

Αυτή η νέα τάση στο dating παίρνει το όνομα της από την κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1982, “Ο Χιονάθρωπος”, η οποία αφηγείται την καταπληκτική ιστορία ενός αγοριού του οποίου κάποια Χριστούγεννα ο χιονάνθρωπος… ζωντανεύει. Μετά από μια υπέροχη νύχτα περιπλάνησης και ένα χαρωπό Χριστουγεννιάτικο πάρτι, ο χιονάθρωπος γίνεται μια μακρινή ανάμνηση για το μικρό αγόρι. Καταλάβατε ποιος είναι ο χιονάνθρωπος στην προκειμένη περίπτωση!

Σύμφωνα με το eHarmony, το 53% των ανθρώπων που συνάπτουν μια σχέση αυτή την περίοδο, κινδυνεύουν να γίνουν θύματα του “Snowmanning”.

Ο λόγος που οι περισσότεροι διακόπτουν μια σχέση μετά τις γιορτές είναι γιατί η χημεία τους με τον άλλο άνθρωπο παύει να υπάρχει μόλις τα ποτά σταματήσουν να ρέουν και τα στολίδια μπουν πίσω στα κουτιά τους.

Έτσι λοιπόν, όσοι αναζητάτε ένα ταίρι την εορταστική περίοδο να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει περίπτωση να γίνετε… “χιονάνθρωποι”!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024