Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έβδομο σερί πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Έβδομο σερί πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βουλιαγμένη, επικράτησε με 11-7 και κατέκτησε το 7ο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Βουλιαγμένη, επικράτησε με 11-7 και κατέκτησε το 7ο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών. Πρωταγωνιστές οι Φουντούλης και Γεννηδουνιάς που πέτυχαν από τρία γκολ και ο μεγάλος Πάβιτς που κατέβασε τα ρολά όπου χρειάστηκε σταματώντας τους επιτιθέμενους της Βουλιαγμένης.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο κολυμβητήριο του Λαιμού με το υπέρ του 2-1 και ήθελε νίκη κόντρα στον ΝΟΒ για να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι με μια άμυνα απροσπέλαστη, τον Πάβιτς να βγάζει τα… πάντα και τον Γενηδουνιά να σκοράρει ακατάπαυστα έφτασαν με άνεση να προηγούνται με 7-1 στο ημίχρονο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εντυπωσιακοί στον παίκτη παραπάνω (5/7), σε αντίθεση με το κάκιστο 1/7 των γηπεδούχων και αυτό από μόνο του ήταν ένας σημαντικότατος παράγοντας της επικράτησης των ερυθρόλευκων.

Η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει με τα γκολ των Σολανάκη και Γκιουβέτση, αλλά ο Φουντούλης που πέτυχε και αυτός τρία γκολ στην αναμέτρηση έδωσε τις λύσεις για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Τελικά οι ερυθρόλευκοι παρά τη χαλάρωση των τελευταίων λεπτών, πήραν με άνεση τη νίκη και κατέκτησαν το 7ο σερί πρωτάθλημα στην Α1 πόλο ανδρών, στο τελευταίο ματς του Γιόζεφ Πάβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού στο τέλος της σεζόν… κρεμάει το σκουφάκι του.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Final 8 για το Champions League, όπου στις 6 Ιουνίου θα αντιμετωπίσουν για τα προημιτελικά τη δυνατή Μπρέσια, πρωτοπόρο του ιταλικού πρωταθλήματος.

Sports in

ΜακΚίσικ: «Αισθάνομαι ότι είναι η χρονιά που θα τα πάρουμε όλα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024