Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «ψεύτικα» μαλλιά του Γιούργκεν Κλοπ και η αστεία ιστορία του Γκέτσε

Τα «ψεύτικα» μαλλιά του Γιούργκεν Κλοπ και η αστεία ιστορία του Γκέτσε

Τι αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής για την εμφύτευση που έχει κάνει ο γνωστός προπονητής

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ στο ποδόσφαιρο πιο διασκεδαστικό τεχνικό από εκείνον. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν τον συνάντησα μία φορά στο Ντίσελντορφ κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού.

Πήγαινε να δει έναν ειδικό για μεταμόσχευση μαλλιών. Ήταν απολαυστικός, χαμογελούσε και μου διηγούταν τα πάντα. Καθώς χωρίζαμε, μου έκλεισε το μάτι και μου είπε: «Μάριο μην ανησυχείς, θα σου κρατήσω αυτό τον αριθμό τηλεφώνου».

Εγώ τον ρώτησα τι εννοούσε λέγοντας αυτό, για να μου απαντήσει: «Το νούμερο του γιατρού. Θα το κρατήσω για σένα. Σε μερικά χρόνια ίσως το έχεις ανάγκη». Οφείλω να τον ευχαριστήσω γιατί με βοήθησε να γίνω αυτός που είμαι και εκείνα τα χρόνια ζήσαμε ωραίες στιγμές στην Ντόρτμουντ».

——————————

Εκτάκτως την Παρασκευή με «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ», τέσσερις μοναδικές προσφορές:

  • Esquire

Ο Jürgen Klopp αποκαλύπτεται. Ιδιόρρυθμος, ευφυής, αινιγματικός. Η ασύμμετρη ιδιοφυΐα του, το αέναο φλερτ με τους τίτλους και η τέχνη τού να επιτυγχάνεις και αποτυγχάνεις όμορφα.

Ακόμη

  • Πανελλαδικές 2019. Οδηγός επιτυχίας

Ενα ειδικό ένθετο με όλα όσα πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Μαζί

  • Η Πολιτιστική Ταυτότητα του Ελληνισμού του Πόντου

Κωνσταντίνου Ι. Δεσποτόπουλου

  • Ιστορικά

Αυτή την εβδομάδα ο δεύτερος τόμος

——————————

Αυτή η διασκεδαστική αφήγηση προέρχεται από τον Μάριο Γκέτσε και αφορά στον προπονητή της χρονιάς, Γιούργκεν Κλοπ, ειδικά αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώην παίκτης του, Γκέτσε «έδωσε» τον προπονητή του για τη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε.

Ο ίδιος πάντως το είχε παραδεχθεί πριν από χρόνια: «Ναι, έκανα εμφύτευση μαλλιών. Και νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό, ε;» ρώτησε τους δημοσιογράφους για την επέμβαση που έκανε στο τέλος του 2012 σε ειδική κλινική στο Ντίσελντορφ»

Ποιος είναι

Ο Γιούργκεν Νόρμπερτ Κλοπ (Jürgen Norbert Klopp, 16 Ιουνίου 1967) είναι Γερμανός πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ενώ σήμερα είναι προπονητής της Λίβερπουλ ΦΚ.

Ο Κλοπ ήταν ποδοσφαιριστής της 1. ΦΣΦ Μάιντς 05 για 11 χρόνια, πριν αναλάβει την ομάδα για την περίοδο από το 2001 μέχρι το 2008, κατά την οποία οδήγησε την ομάδα στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γερμανίας. Το 2008, ο Κλοπ ανέλαβε τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία κατέκτησε τη Μπουντεσλίγκα το 2011 και το 2012, το κύπελλο Γερμανίας το 2012, ενώ επίσης κατέκτησε την ασπίδα τα έτη 2008, 2012 και 2013. Επίσης, ο Κλοπ οδήγησε τη Μπορούσια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2012-13, στον οποίο ηττήθηκε από τη Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2-1. Τον Οκτώβριο του 2015 ανέλαβε προπονητής της Λίβερπουλ. Το 2011 και το 2012 κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου Γερμανού προπονητή, ενώ το 2013 ανακηρύχθηκε δεύτερος καλύτερος προπονητής από τη FIFA

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024