Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος πατέρας της Ναταλίας, Φρέντυ Γερμανός.

Ξημερώματα της  21ης Μαΐου η 53χρονη παρουσιάστρια, ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία του μπαμπά της και ένα εξαιρετικά συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια που βιώνει όλα αυτά τα χρόνια.

«20 χρόνια. Θα μπορούσα να γράψω ατέλειωτες λέξεις. Θα γράψω μόνο τρεις. Πόσο μου λείπεις» έγραψε η Ναταλία, ραγίζοντας τις καρδιές όλων ενώ τα σχόλια των θαυμαστών της «έπεφταν βροχή».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα είχε μιλήσει και για τον χωρισμό των γονιών της καθώς και για τις σχέσεις που είχε με καθέναν εξ’αυτών.

«Οι γονείς μου ήταν πολύ ισχυροί χαρακτήρες, έμειναν μαζί 2.5 χρόνια και χώρισαν όταν εγώ ήμουν 1.5 – 2 ετών, απορώ και πώς κράτησαν τόσο. Όταν χώρισαν κανείς από τους δύο δεν ήθελε να με αναλάβει, να με μεγαλώσει. Η μητέρα μου ήταν 20 χρονών, ήταν πολύ μικρή. Είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θέλει να κάνει μικρή παιδί. Πιέστηκε από τον μπαμπά Φρέντυ, ο οποίος της είπε “κάνε εσύ το παιδί τώρα κι εδώ θα είμαι εγώ να σε βοηθήσω”.

«Τα λόγια λέγονται εύκολα, στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο εύκολο» υπογραμμίζει η ίδια. «Φαινόταν το πράγμα ότι θα δυστυχούσε αυτό το μωρό και μπήκε στη μέση η γιαγιά, η μητέρα του πατέρα μου.»

Παρά τις τεταμένες σχέσεις τους, η Ναταλία Γερμανού δηλώνει πως αγαπά πολύ τον «μπαμπά Φρέντυ» και συγχώρεσε τόσο εκείνο όσο και την μητέρα της.