Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιβλίο: Ένα πολύτιμο δώρο για τις γιορτές

Βιβλίο: Ένα πολύτιμο δώρο για τις γιορτές

Διανύοντας την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, ήρθε η ώρα να «ταξιδέψουμε», ξεφυλλίζοντας και επιλέγοντας το πιο όμορφο δώρο, ένα βίβλιο.

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Διανύοντας την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, ήρθε η ώρα να «ταξιδέψουμε», ξεφυλλίζοντας και επιλέγοντας το πιο όμορφο δώρο για τους οικείους ή και τον εαυτό μας και αυτό δεν είναι άλλο από ένα βιβλίο.

Στο… δύσκολο έργο που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας, επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις τελευταίες κυκλοφορίες του 2016 από έλληνες και ξένους συγγραφείς, ικανές να ενθουσιάσουν κάθε βιβλιοφάγο.

  • Πίσω από Κλειστές Πόρτες, B. A. Paris – εκδόσεις Bell

Ο Τζακ: Γοητευτικός, πετυχημένος δικηγόρος, αφοσιωμένος σύζυγος και Η Γκρέις: Εκλεπτυσμένη, άριστη νοικοκυρά, φυλακισμένη.
Όλοι γνωρίζουν ένα ζευγάρι σαν τον Τζακ και την Γκρέις.
Αυτός είναι έξυπνος, εμφανίσιμος και πλούσιος. Εκείνη είναι γλυκιά, ευγενική και γοητευτική.
Μπορεί να μη θες να τους συμπαθήσεις, αλλά στο τέλος τους συμπαθείς.
Θα ήθελες να γνωρίσεις την Γκρέις λίγο καλύτερα. Όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Γιατί ο Τζακ και η Γκρέις είναι πάντοτε μαζί.
Ορισμένοι μπορεί αυτό να το θεωρήσουν πραγματική αγάπη.
Κάποιοι άλλοι, μπορεί να αναρωτηθούν γιατί η Γκρέις δεν απαντάει ποτέ στο τηλέφωνο. Ή για ποιο λόγο, ενώ δεν εργάζεται, δε βρίσκει ποτέ χρόνο να βγει για έναν καφέ. Πώς είναι δυνατόν να είναι εξαίσια μαγείρισσα, αλλά να παραμένει τόσο αδύνατη; Και στα παράθυρα του υπνοδωματίου; Γιατί υπάρχουν κάγκελα; Κάποιες φορές ο τέλειος γάμος είναι το τέλειο ψέμα.

  • Οι καρτ ποστάλ, Βικτόρια Χίσλοπ – εκδόσεις Διόπτρα

Κάθε βδομάδα, στο γραμματοκιβώτιο της Έλι καταφθάνουν αλλεπάλληλες καρτ ποστάλ, με παραλήπτη ένα όνομα που της είναι άγνωστο, χωρίς διεύθυνση αποστολέα και με μόνο το αρχικό γράμμα Α αντί για υπογραφή.
Με τους φωτεινούς ουρανούς, τις γαλάζιες θάλασσες και τις σαγηνευτικές ομορφιές της Ελλάδας που απεικονίζουν, αυτές οι καρτ ποστάλ δίνουν χρώμα στη ζωή της. Μετά από έξι μήνες, ξαφνικά, παύουν να έρχονται και η Έλι νιώθει μια απογοήτευση. Όμως το κολάζ που έχει δημιουργήσει με τις κάρτες στον τοίχο του διαμερίσματός της την έχει ήδη μαγέψει.
Η Έλι έχει πειστεί ότι πρέπει να δει αυτή τη χώρα με τα μάτια της.
Το πρωί που αναχωρεί για την Αθήνα, φτάνει στο γραμματοκιβώτιό της ένα σημειωματάριο.
Οι σελίδες του διηγούνται την ιστορία της οδύσσειας ενός άντρα που ταξιδεύει στην Ελλάδα. Αναπάντεχη, συγκινητική και καμιά φορά σκοτεινή, η ιστορία του Α ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ανακάλυψη όχι μόνο ενός πολιτισμού, αλλά και της λαχτάρας του να ξαναζήσει τη ζωή στο έπακρο.

  • «Ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!» του Οδυσσέα Ελύτη με τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού – εκδόσεις Ίκαρος

Έκδοση με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο του Οδυσσέα Ελύτη. Μια ιδιαίτερη ανθολογία, ποιητικού και πεζού λόγου του ποιητή σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά).
«Ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!» του Οδυσσέα Ελύτη με τη μουσική του Γιώργου Κουρουπού, αποτελεί μια ανθολογία, όπου ο λυρισμός, η τόλμη και η εκφραστική δύναμη της γραφής του Ελύτη συνδυάζονται με το χρώμα των εικαστικών του έργων και τις πρωτότυπες μελοποιήσεις ποιημάτων του από τον Γιώργο Κουρουπό.
Ποιήματα απ’ όλες τις περιόδους της γραφής του Ελύτη, αποσπάσματα από τον πεζό του λόγο –για τη σημασία της τέχνης, για τη διαμόρφωση της ποιητικής του– παρουσιάζονται μαζί με φωτογραφίες και εικαστικά του (σχέδια, τέμπερες, συνεικόνες, χειρόγραφα).
Η έκδοση περιλαμβάνει 2 CD με όλα τα κείμενα του βιβλίου, άλλα ως απαγγελία και άλλα μελοποιημένα, σε σύνθεση του Γιώργου Κουρουπού. Τραγουδούν: Τάσης Χριστογιαννόπουλος, Θεοδώρα Μπάκα. Απαγγέλλουν: Δημήτρης Καταλειφός, Ιουλίτα Ηλιοπούλου.

  • Μετά φόβου, Ελένη Πριοβόλου – εκδόσεις Καστανιώτη

Ένα βιβλίο για την αναζήτηση της ελευθερίας, για το φόβο και την υποταγή, για τα όνειρα και τις αυταπάτες.
Δύο κορίτσια –φίλες επιστήθιες, σχεδόν αδελφές– μεγαλώνουν στην ελληνική ύπαιθρο, σε περιβάλλον ασφυκτικό, που τις εκπαιδεύει στο κυρίαρχο μοντέλο ηθικής, εμφυσώντας τους το φόβο και την ενοχή. Η Αρίστη, φύσει ανήσυχη, ανακαλύπτει τις πηγές του φόβου μέσα από την έρευνα και τη μάθηση. Αναζητεί αλήθειες γύρω από τη θέση της σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, την ελευθερία της σκέψης, την πολιτική και τον έρωτα. Η Διαλεχτή μένει στα «αβαθή» και «σίγουρα» νερά• αθάρρευτη και αδρανής, κάνει κάθε φορά μικρά και δειλά βήματα στη ζωή. Η σχέση των δύο κοριτσιών δοκιμάζεται όταν ανάμεσά τους μπαίνει ο Διονύσης Αρχοντής, άντρας ορμητικός, το αρχέτυπο του Βάκχου. Έκτοτε, οι δύο φίλες πορεύονται με δύο εαυτούς: τον φανερό και τον κρυφό.
Οι ζωές τους περνούν από συμπληγάδες, από την εποχή του Εθνικού Διχασμού μέχρι την αρχή του Εμφυλίου, καθώς τα γεγονότα συγκλονίζουν την Ελλάδα, που πασχίζει να βγει από τις παλιές φεουδαρχικές της δομές και να αστικοποιηθεί.

  • Γκαλβέιας, Ζοζέ Λουίς Πεϊσότο – εκδόσεις Κέδρος

Όπως κάθε χωριό, έτσι και το φιλήσυχο Γκαλβέιας κρύβει τις βεντέτες και τις αντιζηλίες του, τα μικρά και τα μεγάλα πάθη του. Κάθε οικογένεια έχει και μια ιστορία. Στην περίπτωση των Ζοζέ και Ζουστίνο, η διαμάχη για μια κληρονομιά οδήγησε τα δυο αδέρφια να κόψουν κάθε επαφή μεταξύ τους για περισσότερο από μισό αιώνα. Άλλοι, πάλι, κάτοικοι διατηρούν μεγάλα μυστικά, όπως η Ιζαμπέλα, η όμορφη Βραζιλιάνα, ιδιοκτήτρια του φούρνου που τα βράδια μετατρέπεται σε πορνείο. Οι ισορροπίες ανάμεσα στους κατοίκους είναι εύθραυστες και η συμβίωση είναι δύσκολη για όλους. Ωστόσο, κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για όσα θα συμβούν μετά την πτώση ενός μετεωρίτη και την επίδραση που θα έχει το απρόσμενο φαινόμενο στη ζωή της Ιζαμπέλα, του Ζοζέ και του Ζουστίνο, αλλά και των υπόλοιπων κατοίκων του μυστηριώδους Γκαλβέιας.

  • Ο Εξομολογητής, Μark Allen Smith – εκδόσεις Κλειδάριθμος

Η καθηλωτική συνέχεια του συναρπαστικού Ιεροεξεταστή είναι ένα αριστοτεχνικά γραμμένο θρίλερ που θα σας παρασύρει από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι και πίσω στη Νέα Υόρκη, και θα σας οδηγήσει στα σκοτεινότερα βάθη του μυαλού ενός μυστηριώδους ανθρώπου.
Ψυχρός, επαγγελματίας βασανιστής, με έμφυτη ικανότητα να αναγνωρίζει το ψέμα, ο Γκάιγκερ ήταν ο καλύτερος όλων στον τομέα της «ανάκτησης πληροφοριών». Μέχρι που του ζήτησαν να παραβεί τον μοναδικό του κανόνα: να βασανίσει ένα παιδί… Τότε κάτι ράγισε στο μυαλό του και προκάλεσε μια πλημμυρίδα από φριχτές αναμνήσεις που απωθούσε χρόνια ολόκληρα.
Τώρα ο Γκάιγκερ έχει εξαφανιστεί και θεωρείται νεκρός. Ωστόσο, καθώς δεν έχει βρεθεί το πτώμα του, πολλοί άνθρωποι έχουν βάλει σκοπό να ανακαλύψουν την αλήθεια: ο Χάρι, πρώην συνεργάτης και φίλος του Γκάιγκερ, ο Ντάλτον, ορκισμένος ανταγωνιστής του που θέλει να αποσπάσει μία τελευταία εξομολόγηση, και η Ζάνι, μια γυναίκα πιο επικίνδυνη απ’ όλους.
Όταν ο Ντάλτον απάγει τον Χάρι και τον πατέρα του παιδιού που ο Γκάιγκερ είχε σώσει, με προφανή σκοπό να τους χρησιμοποιήσει ως δολώματα, ο Γκάιγκερ αναγκάζεται να αποκαλυφθεί και να παίξει το παιχνίδι του εχθρού του…

  • Η κατάσκοπος, Πάουλο Κοέλο – εκδόσεις Λιβάνη

Ο Πάουλο Κοέλο επιστρέφει με το συναρπαστικό πορτρέτο της Μάτα Χάρι, ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα ενηλικίωσης, αποτέλεσμα έρευνας που βασίστηκε σε αδημοσίευτα έγγραφα, το οποίο, καθώς προχωρά η αφήγηση, δίνει ένα μήνυμα εκπληκτικά σύγχρονο για τις γυναίκες και τους άντρες τού σήμερα.
Το μοναδικό της έγκλημα ήταν πως υπήρξε μια γυναίκα ελεύθερη. Παρίσι, φυλακές Σαν Λαζάρ, 1917. Η τελευταία επιθυμία μιας γυναίκας είναι να μάθει η κόρη της την αλήθεια. Να μην πιστέψει η κόρη της κανέναν άλλο εκτός από τη μητέρα της.
Πιάνει, λοιπόν, χαρτί και μολύβι για να της μιλήσει για την περιπετειώδη, θυελλώδη ζωή της.
Η γυναίκα είναι η Μάτα Χάρι, η πιο γοητευτική, επιθυμητή γυναίκα της εποχής της: σκανδαλιστική χορεύτρια, που καταφέρνει πάντα να σαγηνεύσει τους πιο πλούσιους και ισχυρούς άντρες, να γίνει σύντροφος, ερωμένη και έμπιστή τους, προκαλώντας τη ζήλια και τον φθόνο των γυναικών της παρισινής αριστοκρατίας.
Είναι μια γυναίκα με πολλά ονόματα.
Το παρελθόν της σκοτεινό, το παρόν της πάντοτε επικίνδυνο. Αφιέρωσε τη ζωή της στην ελευθερία και ήρθε αντιμέτωπη με τις προκαταλήψεις της κοινωνίας.
Και τώρα αντιμετωπίζει την ατιμωτική κατηγορία της κατασκοπείας.

  • Λίγη Ζωή, Χάνια Γιαναγκιχάρα – εκδόσεις Μεταίχμιο

Η Λίγη ζωή κέρδισε το Βραβείο Μυθιστορήματος Kirkus και το Βραβείο Μυθοπλαστικού Βιβλίου της χρονιάς στα νεοσύστατα βραβεία της Βρετανικής Βιομηχανίας Βιβλίου, ενώ ήταν στη βραχεία λίστα του Booker, του Bailey’s και του National Book Award.
Στο χειμαρρώδες της μυθιστόρημα η συγγραφέας παρακολουθεί τη φιλία τεσσάρων ανδρών από τα φοιτητικά τους χρόνια, καθώς αντιμετωπίζουν τα συναισθηματικά και οικονομικά τους προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που τους θέτει το παρελθόν ενός εξ αυτών, του αινιγματικού και χαρισματικού Τζουντ. Ένα συγκινητικό πορτρέτο της φιλίας και της αγάπης μέσα στον χρόνο, κινούμενο ανάμεσα σε δύο αντιφατικές αλήθειες της ζωής: ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί για ανείπωτη κακία και σκληρότητα, αλλά και για απεριόριστη αγάπη και καλοσύνη.
Τέσσερις φίλοι και συμφοιτητές μετακομίζουν, μετά την αποφοίτησή τους, στη Νέα Υόρκη για να φτιάξουν τη ζωή τους – άφραγκοι, χαμένοι, με μόνο τους στήριγμα τη φιλία τους και τις φιλοδοξίες τους: Ο ευγενής, ωραίος Γουίλεμ, επίδοξος ηθοποιός• ο Τζέι Μπι, ζωγράφος από το Μπρούκλιν, που προσπαθεί να κατακτήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο∙ ο Μάλκολμ, αρχιτέκτονας σε μια σημαντική εταιρεία∙ και ο Τζουντ – ο ιδιοφυής, αινιγματικός Τζουντ. Όπως περνούν οι δεκαετίες, οι σχέσεις τους βαθαίνουν, αλλά και σκοτεινιάζουν, καθώς τις χρωματίζουν ο εθισμός, η επιτυχία, η περηφάνια. Ωστόσο η σπουδαιότερη πρόκληση, συνειδητοποιούν όλοι, είναι ο ίδιος ο Τζουντ, πλέον ένας απίστευτα χαρισματικός δικηγόρος μα και ένας άνθρωπος ολοένα και πιο διαλυμένος, με το σώμα του και τον νου του σημαδεμένα από τους ανείπωτους τρόμους της παιδικής του ηλικίας – κυνηγημένος από τραύματα που φοβάται ότι όχι μόνο δεν θα ξεπεράσει ποτέ, αλλά και θα τον ορίζουν για πάντα.

  • Ανατολικά της Εδέμ, Τζον Στάινμπεκ – εκδόσεις Παπαδόπουλος

Απ’ όλα τα έργα του Στάινμπεκ το Ανατολικά της Εδέμ είναι το πιο επικό και το πιο φιλόδοξο. Αφηγείται την ιστορία δύο οικογενειών, των Τρασκ και των Χάμιλτον, στην κοιλάδα Σαλίνας της Καλιφόρνια, αντλώντας έμπνευση και δύναμη από τη βιβλική ιστορία του Κάιν και του Άβελ. Πατώντας με το ένα πόδι στο ρεαλισμό και με το άλλο σε μια μυθική, αρχετυπική σύλληψη του κόσμου ως κονίστρας όπου το καλό αντιμάχεται το κακό, ο Στάινμπεκ πλάθει εδώ μερικούς από τους πλέον αλησμόνητους χαρακτήρες του, όπως αυτόν της Κάθι –που ενσαρκώνει την απόλυτη κακία και την υπερβαίνει, φτάνοντας ως την ψυχρή απανθρωπιά μιας μηχανής–, και στους αντίποδες αυτόν του σοφού Κινέζου υπηρέτη, του Λι.
Το 1955 ο Ηλίας Καζάν βασίστηκε στο δεύτερο μισό του βιβλίου για να σκηνοθετήσει την εξίσου θρυλική ομότιτλη ταινία, με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Ντιν στο ρόλο του Κέιλεμπ Τρασκ –ενός Κάιν που στο τέλος αποτινάσσει το βάρος της ενοχής του– και την Τζούλι Χάρις στο ρόλο της ‘Aμπρα Μπέικον, της θαρραλέας και ώριμης κοπέλας που ταλαντεύεται ανάμεσα στους δύο αδελφούς Τρασκ.
Κλασικό πλέον, το Ανατολικά της Εδέμ δεν έπαψε ποτέ να διαβάζεται από το 1952 που πρωτοεκδόθηκε μέχρι σήμερα.

  • Μικρό χρονικό τρέλας, Αύγουστος Κορτώ – εκδόσεις Πατάκη

Στις 28 Δεκέμβρη του 2008, στις τρεις τα χαράματα, ο μεγαλύτερος φόβος μου έγινε πραγματικότητα: κατά το κοινώς λεγόμενον, τρελάθηκα.
Το μυαλό μου –ο κόσμος μου– γκρεμίστηκε και τη θέση του πήρε μια παντοδύναμη ψύχωση, που σαν παράσιτο με ξενιστή τον ίδιο μου τον εαυτό τρεφόταν και θέριευε με τις παρανοϊκές ιδέες που γεννούσε ασταμάτητα: ήμουν ο νεός Δαλάι Λάμα, ο Φύλακας στη σίκαλη, πληρωμένοι δολοφόνοι παραμόνευαν στο κατόπι μου.
Σ’ αυτό μου το παραλήρημα, ολοζώντανο ακόμα στη μνήμη μου, στη σύντομη νοσηλεία μου και στην κατοπινή, θανατερή μου κατάθλιψη, παρέσυρα κι οδήγησα στην απόγνωση όλους τους ανθρώπους της καρδιάς μου, που μ’ έβλεπαν άξαφνα κατακερματισμένο από μιαν ανεξέλεγκτη ψυχική ασθένεια.
Ο ζοφερός Δεκέμβρης του ’08 στη μουδιασμένη Αθήνα. Το ιερό κόκκινο χρώμα. Κι η αυτόχειρας μάνα μου, που χρόνια μετά επιστρέφει από τον Άδη. Στο βιβλίο αυτό έγραψα όλα όσα θυμάμαι, χωρίς ν’ αλλάξω τίποτα και μην κρατώντας τίποτα κρυφό. Γιατί χάρη σ’ αυτές τις αδιανόητες μέρες, κατάφερα, μες στα συντρίμμια του μυαλού μου, να βρω έναν νέο εαυτό και τον δύσκολο δρόμο που οδηγεί στην ψυχική γαλήνη. Κι ενώ η ιστορία μου μοιάζει μοναδική, το τέρας της ψυχικής αρρώστιας και του φόβου που σκορπάει είναι κοινό για όλους μας, όπως και το θηρίο της αγάπης και της κάθε ανθρώπινης δύναμης.
Γιατί η ψυχή μας δεν είναι φτιαγμένη ν’ αρκείται στη δυστυχία.

  • Ταξίδι στ’ αστέρια, Χρήστος Σωτηρακόπουλος – εκδόσεις Τόπος

Έχοντας βρεθεί σε κάθε γωνία της Ευρώπης ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με οδηγό την εμπειρία των 500 και πλέον ματς που έχει καλύψει στη σπουδαιότερη διασυλλογική διοργάνωση, διηγείται πώς ξεκίνησε ως Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης το 1955-96, πώς μετατράπηκε σε Champions League και γιγαντώθηκε μέχρι τις μέρες μας!
Ομάδες θρύλοι, παίκτες που ξεχώρισαν, μεγάλες αλλά και άγνωστες στιγμές από όλες τις σεζόν, λεπτομερής παρουσία των ελληνικών και των κυπριακών ομάδων, περνούν σαν φιλμ μπροστά από τα μάτια μας και διανθίζονται από πολλές προσωπικές μαρτυρίες σε ένα μοναδικό Ταξίδι στ’ αστέρια…
Το βιβλίο περιέχει πληθώρα φωτογραφιών από τα 60 χρόνια του θεσμού, μεταξύ των οποίων και πρωτότυπο υλικό από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα.

  • Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ – εκδόσεις Ψυχογιός

Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά.
Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.
Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια: κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.
Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, τον Τζον Τίφανι και τον Τζακ Θορν, Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί είναι η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ και η πρώτη επίσημη που ανεβαίνει στη σκηνή. Η ειδική αυτή έκδοση του σεναρίου της πρόβας φέρνει τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ και των φίλων του κοντά στους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αμέσως μετά την πρεμιέρα του έργου στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016.
Η παραγωγή του θεατρικού έργου ανήκει στους Sonia Friedman Productions, Colin Callender και Harry Potter Theatrical Productions.

entertainment.in.gr

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024