Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το Δείπνο» γίνεται ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ: Κερδίστε το βιβλίο

«Το Δείπνο» γίνεται ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ: Κερδίστε το βιβλίο

...

Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στο Άμστερνταμ δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερολογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους.

Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται.

Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συμπεριφοράς πέφτουν. Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους;

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Το Δείπνο». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Το μυθιστόρημα Το Δείπνο (στην Ελλάδα εκδόσεις Μεταίχμιο) του Herman Koch, έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες, κυκλοφορεί σε 53 χώρες και έχει πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα, κατακτώντας τις κορυφαίες θέσεις στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times. Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία λοιπόν θα μπορούσε δικαιολογημένα να πει κανείς πως συνιστά αδιαμφισβήτητα ένα διεθνές εκδοτικό φαινόμενο.

Η τεράστια επιτυχία του υπογραμμίζεται και από το γεγονός ότι ενέπνευσε και συνεχίζει να εμπνέει σημαντικούς εκπροσώπους της έβδομης τέχνης. Το 2013 κυκλοφόρησε η ολλανδική μεταφορά του μυθιστορήματος στο σινεμά με τίτλο Het Diner και το 2014 η ιταλικής παραγωγής ταινία Τα δικά μας παιδιά, η οποία απέσπασε σημαντικά βραβεία και προβλήθηκε πέρυσι στις ελληνικές αίθουσες από τη Rosebud21 σε διανομή της Feelgood.

Το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ του ολλανδού συγγραφέα θα κατακτήσει και τα κινηματογραφικά στούντιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αφού ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη τα γυρίσματα της αμερικάνικης ταινίας, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να στελεχώνονται από καταξιωμένους ηθοποιούς όπως οι Richard Gere, Steve Coogan, Laura Linney, Rebecca Hall και Chloë Sevigny. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Oren Moverman, (The Messenger, με το οποίο έθεσε υποψηφιότητα για Όσκαρ το 2009).

Διαβάστε ένα απόσπασμα του βιβλίου

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο: Ιπποκράτους 118, Αθήνα (καθημερινά 10.00-17.00, Σάββατο 09.30-14.30).
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 27/04/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024