Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έναρξη γυρισμάτων για τη νέα ταινία James Bond

Έναρξη γυρισμάτων για τη νέα ταινία James Bond

Με την Aston Martin DB10 -παρκαρισμένη παραπλεύρως- ως νέα, τετράχρονη σύντροφος του μακριοβιότερου κινηματογραφικού πράκτορα James Bond, και με το βασικό καστ σε απαρτία, ο σκηνοθέτης της νέας Bond ταινίας, Σαμ Μέντες, ανακοίνωσε επίσημα, μέσω Διαδικτύου, την έναρξη των γυρισμάτων της 24ης κατά σειρά ταινίας αλλά και τον τίτλο της: Spectre. Γεγονός λοιπόν αποτελεί πια […]

Με την Aston Martin DB10 -παρκαρισμένη παραπλεύρως- ως νέα, τετράχρονη σύντροφος του μακριοβιότερου κινηματογραφικού πράκτορα James Bond, και με το βασικό καστ σε απαρτία, ο σκηνοθέτης της νέας Bond ταινίας, Σαμ Μέντες, ανακοίνωσε επίσημα, μέσω Διαδικτύου, την έναρξη των γυρισμάτων της 24ης κατά σειρά ταινίας αλλά και τον τίτλο της: Spectre.

Γεγονός λοιπόν αποτελεί πια και επίσημα η καινούρια ταινία 007, με τίτλο Spectre. Ο βρετανός (κινηματογραφικά μιλώντας) πράκτορας επιστρέφει, ενσαρκώνεται, όπως ήταν αναμενόμενο, από τον Ντάνιελ Κρεγκ, απουσιάζει ωστόσο (εξίσου λογικό) η Τζούντι Ντεντς από το καστ, ενώ προστίθενται και δύο κυρίες: η Μόνικα Μπελούτσι ως Lucia Sciarra και η Λέα Σεϊντού ως Madeleine Swann.

Μία ακόμη προσθήκη στο cast, αυτή τη φορά εκπροσωπώντας το ισχυρό φύλο, είναι αυτή του Κριστόφ Βαλτς, ο οποίος θα είναι ο Oberhauser. Τα γυρίσματα ξεκινούν τη Δευτέρα 8/12 ενώ το Spectre αναμένεται στις αίθουσες τον επόμενο Οκτώβρη.

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης και αυτού του κινηματογραφικού εγχειρήματος, ξανά δια χειρός Σαμ Μέντες, απομένει να δούμε αν ο γνωστός σκηνοθέτης θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες προσδοκίες των φίλων της σειράς ταινιών Bond.

Ειδικά, όταν, η προηγούμενη ταινία Skyfall, είχε θεωρηθεί μια από τις πιο επιτυχημένες της σειράς, και σίγουρα η πιο δημοφιλής των τελευταίων χρόνων.


Το υπόλοιπο καστ συμπληρώνεται με τους Ντέιβ Μπαουτίστα (Guardians of the Galaxy), Ρέιφ Φάινς, ως M, Μπεν Γουίσαου, φυσικά τη Ναόμι Χάρις στο ρόλο της Eve Moneypenny, όπως και στο Skyfall, τον Άντριου Σκοτ, τον Ρόρι Κινίαρ.

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου
Φωτογραφίες: Αρχείο ΔΟΛ, Ειρήνη Σπυροπούλου από, Reuters, EPA

Παρακολουθήστε το βίντεο από την παρουσίαση.

Αφιέρωμα in.gr: Όλες οι ταινίες και οι πρωταγωνιστές, Τζέιμς Μποντ!

Aston Martin DB10: To νέο «Bond car»

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024