Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O George είναι και πάλι μόνος

O George είναι και πάλι μόνος

Ο George είναι πάλι single και εμείς βρίσκουμε ευκαιρία να ψάξουμε το παρελθόν του.

Δημέλλια Τζάρτζου, φωτό: abacapress.com

Ο George Clooney είναι και πάλι μόνος του. Μελετώντας την λίστα με τις κατά καιρούς συντρόφους του πιο περιζήτητου εργένη στον κόσμο, διαπιστώνουμε ότι όλες τους ανήκουν στην κατηγορία «μία σπουδαία γυναίκα πίσω από τον μεγάλο άνδρα… «.
Η ερωτική ιστορία του George ξεκινάει με την Kelly Preston το 1987 που διήρκεσε για δύο χρόνια. Μετά το χωρισμό τους εκείνη παντρεύτηκε τον John Travolta.
Το 1989 στη ζωή του μπήκε η Talia Balsam, η μόνη με την οποία παντρεύτηκε τελικά, όμως ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ αφού το 1993 χώρισαν. Μάλιστα η Balsam είχε πει κάποτε πως ο Clooney είναι καλός, χρυσός, αλλά δεν κάνει για γάμο.
Η συνομήλικός του, Duffy, παρουσιάστρια της χρυσής εποχής του MTV και μοντέλο με έξαλλη ζωή, υπήρξε συνοδός του στις πρώτες του «μεγάλες» εμφανίσεις τη δεκαετία του ’90, αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε πως υπήρξε και σύντροφός του στο κρεβάτι.
Η φοιτήτρια της νομικής και σερβιτόρα Celine Balitran, γνώρισε τον Clooney σε ένα ταξίδι του στο Παρίσι και την έπεισε να μετακομίσει μαζί του στο Λος Άντζελες. Έμεινε δίπλα του όσο καμία άλλη μέχρι τότε, από το 1996 έως το 1999.
Με τη Lisa Snowdon παρέμεινε σε σχέση από το 2000 έως το 2005 (με διαλείμματα). Γνωρίστηκαν στην περίφημη διαφήμιση για το Martini όταν άλλαζε την καριέρα της από μοντέλο σε τηλεπαρουσιάστρια. Έκανε αξιόλογη καριέρα ως μοντέλο, αλλά η σχέση της με τον Clooney την έκανε ακόμη πιο διάσημη. Δεν ήταν party girl κάτι που βοήθησε στο να μείνει τόσο καιρό δίπλα του, καθώς εκείνος είχε πια ωριμάσει και ηρεμήσει πολύ. Για τους συχνούς χωρισμούς τους κυρίως έφταιγε η απόσταση, αλλά ακούγονται πολλά για το πόσο καλά τα έβρισκαν οι δυο τους.
Η Renée Zellweger υπήρξε σχέση του το 2001 και το 2006. Ήταν ένα διάλειμμα από την Snowdon και η πρώτη «διαθέσιμη» μετά από αυτή. Επίσης, ήταν η πρώτη πραγματικά διάσημη σύντροφος του Clooney.
Η Krista Allen ήταν μαζί του από το 2002 έως το 2005 (με διαλείμματα). Όταν χώριζε την Snowdon, τά ‘βρισκε με τη Allen και τούμπαλιν. Η σχέση του με την Allen ήταν το μικρό ξέσπασμα από την ηρεμία της Snowdom και η σύντομη επιστροφή στο ξέφρενο παρελθόν του. Αλλά είχε πια αλλάξει ως άνθρωπος και δεν άντεχε τόση ένταση για πολύ καιρό.
Το 2007 ήταν σε σχέση με την Teri Hatcher, η οποία κράτησε ελάχιστα, αφού εκείνη ήταν σε περισσότερη απόγνωση απ’ όσο άντεχε ο Clooney. Στα 43 της πια και με δύο αποτυχημένους γάμους στην πλάτη της, ήταν λίγο πιο πιεστική απ’ όσο έπρεπε για έναν ορκισμένο εργένη. Μετά τον χωρισμό τους, το έριξε στο Τρίαθλο…
Η Sarah Larson υπήρξε σύντροφός του από το 2007 έως το 2008. Όπως και η Γαλλίδα Celine Balitran, έτσι και η Larson δούλευε ως σερβιτόρα όταν γνώρισε τον Clooney. Τον συνόδευσε στην απονομή των βραβείων Όσκαρ το 2008, κάτι που έκανε πολύ κόσμο να πιστέψει πως ήρθε η ώρα για τη μεγάλη ανακοίνωση του εργένη, αφού ως τότε εμφανιζόταν πάντοτε ασυνόδευτος στην τελετή.
Με την Elisabetta Canalis διατήρησε σχέση από το 2009 έως το 2011. Τον γνώρισε στα 31 της όταν περνούσε πολύ χρόνο στην Ιταλία λόγω του εξοχικού του στη λίμνη Κόμο. Ήταν διαφορετική γυναίκα, «γυναίκα για σπίτι». Τον Ιούνιο του 2011 της «ξέφυγε» ότι ήθελε να παντρευτεί και να κάνει ένα παιδί. Ο κόσμος πίστεψε ότι ο Clooney επιτέλους «θα το πάρει το κορίτσι», αλλά όντας 50 κι έχοντας ζήσει τα τελευταία 18 χρόνια ως ο πιο περιζήτητος εργένης του κόσμου, κατάφερε να μην λυγίσει ούτε και αυτή τη φορά. Ένας εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε ότι χώρισαν λίγες
εβδομάδες αφότου η Canalis άφησε τη φήμη να διαδοθεί (ίσως ελπίζοντας πως έτσι θα πίεζε όσο χρειαζόταν για να πετύχει το σκοπό της).
Τελευταίος του σταθμός από το 2011 ήταν η σύντροφός του Stacy Keibler. Επαγγελματίας παλαίστρια, μάνατζερ παλαιστών, τρίτη στο αμερικανικό «Dancing With the Stars», μοντέλο και ηθοποιός μία
στο τόσο. Είναι από τις celebrities β’ κατηγορίας που από τη μία δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα να πει κανείς γι’ αυτές κάτι κακό, από την άλλη δύσκολα το Hollywood θα τις δεχθεί στο πλευρό ενός σταρ του διαμετρήματος του George Clooney.
Το σίγουρο είναι ότι ο George είναι ελεύθερος και ωραίος και δε δεσμεύεται. Άλλωστε αυτός μπορεί να είναι και ένας από τους λόγους που μας αρέσει. Τι λέτε;

woman.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024