Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είσαι κατάλληλος για Τζέιμς Μποντ; Κάνε το τεστ της MI6

Είσαι κατάλληλος για Τζέιμς Μποντ; Κάνε το τεστ της MI6

Πόσες φορές δεν σας πέρασε από το μυαλό πως θα ήταν να ήσαστε πράκτορας της MI6, της CIA, της KGB, έστω της ΕΥΠ βρε αδερφέ; Μια σκέψη που ερχόταν συνήθως ενώ παρακολουθούσατε μια ταινία του διασημότερου κινηματογραφικού κατασκόπου, του ενός και μοναδικού Τζέιμς Μποντ. Ήρθε η ώρα να δείτε αν έχετε ό,τι χρειάζεται για να αναλάβετε αυτόν τον δύσκολο ρόλο, κάνοντας το τεστ της βρετανικής Secret Intelligence Service εδώ.

Πόσες φορές δεν σας πέρασε από το μυαλό πως θα ήταν να ήσαστε πράκτορας της MI6, της CIA, της KGB, έστω της ΕΥΠ βρε αδερφέ; Μια σκέψη που ερχόταν συνήθως ενώ παρακολουθούσατε μια ταινία του διασημότερου κινηματογραφικού κατασκόπου, του ενός και μοναδικού Τζέιμς Μποντ. Ήρθε η ώρα να δείτε αν έχετε ό,τι χρειάζεται για να αναλάβετε αυτόν τον δύσκολο ρόλο, κάνοντας το τεστ της βρετανικής Secret Intelligence Service.

ΟΚ, το τεστ δεν είναι πραγματικό: είναι ένα τέχνασμα μάρκετινγκ της Sony με αφορμή το πολυαναμενόμενο «Skyfall», το νέο φιλμ του 007, που θα αρχίσει να προβάλλεται από την 1η Νοεμβρίου. Δεν θα σας δώσει δουλειά στην SIS αλλά θα σας διασκεδάσει για αρκετή ώρα, καθώς στην πραγματικότητα είναι ένα καλοφτιαγμένο interactive παιχνίδι, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Hide&Seek η οποία ειδικεύεται σε πειραματικά παιχνίδια.
Αναλαμβάνετε τον ρόλο του πράκτορα που βρίσκεται στα κεντρικά και προσπαθεί να βοηθήσει τον field agent ο οποίος μπλέκει σε διάφορες κακοτοπιές. Μιλάμε για ένα παραδοσιακό text based adventure game, στο οποίο πληκτρολογείτε οδηγίες και εντολές και το παιχνίδι αντιδρά αναλόγως: οι μεγαλύτεροι σε ηλικία gamers θα συγκινηθούν, οι νεότεροι έχουν μια ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα genre που δεν υπάρχει πια καθότι το πάτησε το τρένο των γραφικών.
Το παιχνίδι δεν είναι πολύ δύσκολο αλλά παραμένει ενδιαφέρον: οι λύσεις δεν είναι πάντα οι προφανείς και παρότι έχετε «license to kill» η εξόντωση των πάντων δεν είναι απαραιτήτως η ενδεδειγμένη επιλογή. Σκεφτείτε σαν πράκτορες και χρησιμοποιείστε το μυαλό σας.
Θανάσης Τολούδης
Ακολουθήστε το @techingr στο Twitter

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024