Τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι μόνο απομόνωση, αλλά ταυτόχρονα αποτελούν μέσο κοινωνικοποίησης, δηλώνουν οι δημιουργοί του GameWorld.gr. Το GameWorld.gr αλλάζει για τρίτη φορά και φιλοδοξεί να μετατραπεί σε ένα κοινωνικό δίκτυο για λάτρεις του παιχνιδιού, με τα πρώτα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης να είναι έτοιμα προς αξιοποίηση.

Το GameWorld αλλάζει για τρίτη φορά και μετατρέπεται σε μια κοινότητα με χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά γα λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, γράφει ο Μάνος Γρυπάρης, αρχισυντάκτης στο GameWorld.gr.

Τα μέλη του GameWorld.gr (παλαιά και νέα) έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα πλήρες προφίλ, να κάνουν Add Friend τους συντάκτες του GameWorld ή άλλους παίκτες, να γράψουν σε Τοίχους (Walls) φίλων, να ανεβάσουν εικόνες και βίντεο, αλλά και να δημιουργήσουν ή να κάνουν Join στις Ομάδες (Groups) που τους ενδιαφέρουν. «Ακριβώς όπως στο Facebook», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.  Το Community υποστηρίζει μέχρι και την αναδημοσίευση πληροφοριών από το προφίλ στο GameWorld στο Twitter.

Σύντομα θα προστεθούν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως τα Game Profiles και τα Levels χρηστών, μέσω των οποίων οι χρήστες θα αποκτούν «experience» και θα ανεβαίνουν level για κάθε τους δραστηριότητα. Δείτε αναλυτικά τις σημαντικότερες αλλαγές του GameWorld v3.

In.gr Τεχνολογία

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο