Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βροχή τα ευτράπελα, αλλά και οι μηνύσεις κατά της Google Street View

Βροχή τα ευτράπελα, αλλά και οι μηνύσεις κατά της Google Street View

Οι βόλτες του φακού της Google Street View στους δρόμους της γερμανικής πόλης Μανχάιμ φαίνεται ότι είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, «έπιασε» έναν Γερμανό γυμνό στο χώρο αποσκευών του οχήματός του. Οι απόψεις βέβαια διίστανται, αφού χρήστες που σχολίασαν τη φωτογραφία έχουν διαφορετική άποψη. Σε κάθε περίπτωση, η φωτογραφία δεν παρέμεινε για μεγάλο διάστημα στον αέρα. Την Πέμπτη ένας Γάλλος κατέθεσε αγωγή κατά της Google για μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Google Street View, στην οποία εμφανίζεται να ουρεί στον κήπο του σπιτιού του.

Οι βόλτες του φακού της Google Street View στους δρόμους της γερμανικής πόλης Μανχάιμ φαίνεται ότι είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην βρετανική εφημερίδα Telegraph, «έπιασε» έναν Γερμανό γυμνό στο χώρο αποσκευών του οχήματός του.

Οι απόψεις βέβαια διίστανται, αφού χρήστες που σχολίασαν τη φωτογραφία ισχυρίζονται ότι ο άνδρας δεν ήταν γυμνός, αλλά φορούσε κολλητό σορτ στο χρώμα του δέρματος.

Όσο για το τι έκανε εκεί, προφανώς προσπαθούσε να επισκευάσει το πίσω αριστερό φανάρι.

Σε κάθε περίπτωση, η φωτογραφία δεν παρέμεινε για μεγάλο διάστημα στον αέρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βόλτες του Google Street View προκαλούν σύγχυση.

Την Πέμπτη ένας Γάλλος κατέθεσε αγωγή κατά της Google για μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο από την εφαρμογή, στην οποία εμφανίζεται να ουρεί στον κήπο του σπιτιού του, γεγονός που κατά την κρίση του τον γελοιοποίησε στους συντοπίτες του σε χωριό της βορειοδυτικής Γαλλίας.

Ο άνδρας αυτός, γύρω στα 50, κατοικεί σε ένα χωριό περίπου 3.000 κατοίκων στην περιοχή Μεν ε Λουάρ και απαιτεί την απομάκρυνση της φωτογραφίας, από την οποία οι συντοπίτες του τον έχουν αναγνωρίσει παρότι έχουν σκοπίμως αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ζητεί, επίσης, αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ.

«Όλοι έχουν το δικαίωμα της ιδιωτικότητας» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο δικηγόρος του Ζαν Νοέλ Μπουιγιάρ.

«Στην υπόθεση αυτή είναι περισσότερο διασκεδαστικό παρά σοβαρό. Αλλά αν είχε πιαστεί να φιλάει μια άλλη γυναίκα αντί της συζύγου του, θα είχε το ίδιο θέμα» είπε.

Τον περασμένο Αύγουστο εμφανίστηκε φωτογραφία από πόλη των ΗΠΑ, όπου εικονιζόταν ένα κορίτσι ξαπλωμένο στο γκαζόν του σπιτιού του.

Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ήταν νεκρή, τελικά διαπιστώθηκε ότι έπαιζε με την αδελφή της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024