Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλος Διαγωνισμός

Μεγάλος Διαγωνισμός «Ζουμπαίος και Ιουλιέτα»- Αναδείχθηκε ο νικητής!

Το in.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη και να απολαύσετε από κοντά τη συναυλία του Έλτον Τζον! Αναδείχθηκε ο νικητής του διαγωνισμού! Πατήστε εδώ και διαβάστε τους όρους της συμμετοχής. Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Μαρία Δελαγραμμάτικα. Αναπληρωματικοί: 1) Γεώργιος […]

Το in.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε ένα ταξίδι για δύο άτομα στη Νέα Υόρκη και να απολαύσετε από κοντά τη συναυλία του Έλτον Τζον!

Αναδείχθηκε ο νικητής του διαγωνισμού!


Πατήστε εδώ και διαβάστε τους όρους της συμμετοχής.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η κυρία Μαρία Δελαγραμμάτικα.

Αναπληρωματικοί: 1) Γεώργιος Εξηνταβελώνης, 2) Έλενα Ανδριανοπούλου, 3) Ορπίνα Γαλαίου, 4) Ειρήνη Μπανταβή


Μια αποκλειστική ενέργεια του in.gr σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment. Ο διαγωνισμός θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα ταξίδι για δύο άτομα, με από Αθήνα προς Νέα Υόρκη (οικονομική θέση), μέσω Λονδίνου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων (Mela Boutique Hotel).
Ο τυχερός και η παρέα του θα λάβουν ακόμη εισιτήρια για τη συναυλία του Έλτον Τζον στο Madison square Garden, στις 16 Μαρτίου 2011.

Προσοχή:
όπως θα διαβάσετε και στους όρους συμμετοχής, οι νικητές θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ενώ το ταξίδι πραγματοποιείται αποκλειστικά στις ημερομηνίες από 14 έως 18 Μαρτίου.

Τα εισιτήρια για το ταξίδι (Αθήνα – Νέα Υόρκη – Αθήνα) είναι μια προσφορά της

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με αφορμή την ταινία «Ζουμπαίος & Ιουλιέτα», μια ταινία γεμάτη κλασικές συνθέσεις και αγαπημένα τραγούδια του Σερ Έλτον Τζον, με συμμετοχές-έκπληξη από τη Nelly Furtado και την Lady Gaga.

Την ταινία παρουσιάζει η Touchstone Pictures και είναι μια απολαυστική, 3D κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, εμπνευσμένη από το απόλυτο λογοτεχνικό αριστούργημα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ.
Η θρυλική ιστορία αγάπης μεταξύ του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας συναντά την πλέον ανατρεπτική εκδοχή της στο «Ζουμπαίος & Ιουλιέτα», μια αναπάντεχη CGI animated παραγωγή, γεμάτη δράση, ανατροπές, συναίσθημα, αλλά και γενναίες δόσεις χιούμορ, με πρωταγωνιστές τα πιο αξιαγάπητα γύψινα ξωτικά κήπου που είδατε ποτέ!


Δύο γειτονικοί κήποι – δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα!
Χρόνια τώρα, μια αδυσώπητη βεντέτα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους μπλε νάνους που διακοσμούν τον κήπο της κυρίας Μοντέγι και τους κόκκινους νάνους από τον πλαϊνό κήπο του κυρίου Καπουλέτι. Οι μεν ακολουθούν πιστά τις διδαχές της λαίδης Μπλούμπερι, οι δε ρούπι δεν κάνουν δίχως την καθοδήγηση του λόρδου Ρέντμπρικ. Ωστόσο, η τυχαία γνωριμία της Ιουλιέτας, της δυναμικής κόρης του αρχηγού των κόκκινων, με τον Ζουμπαίο, τον παράτολμο πρωταθλητή των μπλε στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές κουρέματος του γκαζόν, θα έρθει να δώσει μια ολότελα νέα διάσταση στην πολυετή αυτή διαμάχη. Οι δυο νέοι, όχι μόνο θα ερωτευτούν με πάθος, αλλά κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, θα επιχειρήσουν να ανατρέψουν τα δεδομένα, προκειμένου το ρομάντζο τους να έχει το αίσιο τέλος που αρμόζει σε δύο… νανάκια κήπου!

Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι
Σενάριο: Κέλι Άσμπερι, Μαρκ Μπάρτον, Κέβιν Σέσιλ, Έμιλι Κουκ, Κάθι Γκρίνμπεργκ, Στιβ Χάμιλτον Σο & Άντι Ράιλι, βασισμένοι στο θεατρικό έργο «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ.
Παραγωγή: Μπέικερ Μπλάντγουορθ, Στιβ Χάμιλτον Σο, Ντέιβιντ Φέρνις
Εκτέλεση παραγωγής: Έλτον Τζον
Μουσική: Έλτον Τζον, Μπέρνι Τόπιν, Τζέιμς Νιούτον Χάουαρντ, Κρις Μπέικον
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, ‘Εμιλι Μπλαντ, Μάικλ Κέιν, Μάγκι Σμιθ, Τζέισον Στέιθαμ, Πάτρικ Στιούαρτ, Τζούλι Γουόλτερς, Άσλεϊ Τζένσεν, Ματ Λούκας, Στίβεν Μέρτσαντ, Τζιμ Κάμινγκς, Όζι Όσμπορν, Ντόλι Πάρτον, Χαλκ Χόγκαν

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment στις 10 Φεβρουαρίου

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024