Τρίτη 28 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
10 τηλεοπτικά ζευγάρια που κατέληξαν μαζί και στη ζωή

10 τηλεοπτικά ζευγάρια που κατέληξαν μαζί και στη ζωή






Μαντώ Σιώμου

Δεν είναι λίγα τα διάσημα ζευγάρια ξένων τηλεοπτικών σειρών, που γνωρίστηκαν στο πλατό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων και κατέληξαν μαζί στην πραγματική ζωή. Λογικό ίσως, αφού οι περισσότεροι συμπρωταγωνιστές έρχονται ακόμη πιο κοντά, όταν κληθούν να υποδυθούν τους ερωτευμένους.

Το in.gr επέλεξε δέκα ζευγάρια που έζησαν τον έρωτα τους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και παραμένουν μαζί μέχρι σήμερα.

Έμιλι Βαν Καμπ και Τζόσουα Μπόουμαν

Η Έμιλι Βαν Καμπ και ο Τζόσουα Μπόουμαν είχαν μια ιδιαίτερα πολύπλοκη σχέση στη σειρά του ABC, Revenge. Αφού ως Έμιλι Θορν παντρεύτηκε το συμπρωταγωνιστή της Ντάνιελ Γκρέισον για να εκδικηθεί την οικογένειά του. Στην πραγματικότητα, οι ηθοποιοί έχουν μια σχέση χωρίς δράματα, εδώ και αρκετό καιρό.

Τζίνιφερ Γκούντγουιν και Τζος Ντάλας

Οι ηθοποιοί Τζίνιφερ Γκούντγουιν και Τζος Ντάλας είναι μαζί από το 2011, όταν ξεκίνησε και η προβολή της σειράς του ABC, Once Upon a Time, όπου και πρωταγωνιστούν. Δυο χρόνια μετά αρραβωνιάζονται και υποδέχονται το πρώτο τους παιδί, ενώ τον Νοέμβριο του 2014 το ζευγάρι ανακοινώνει ότι περιμένει και δεύτερο. Η Χιονάτη και ο Πρίγκιπας της σειράς φαίνεται να έχουν μια πραγματικά παραμυθένια σχέση... με αίσιο τέλος!


Αλέξις Μπλέντελ και Βίνσεντ Καρθίσερ

Η ιστορία αγάπης τους στο Mad Men του AMC δεν ήταν τόσο ρομαντική. Η Μπεθ, ήταν η ερωμένη του Πιτ Κάμπελ, ο οποίος συνήθιζε να μπλέκει με παντρεμένες γυναίκες. Ευτυχώς στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν σκάνδαλα. Η Αλέξις Μπλέντελ έγινε η μία και μοναδική για τον Βίνσεντ Καρθέισερ όταν παντρεύτηκαν το 2014.

Άννα Πάκουιν και Στέφεν Μόγιερ

Η Σούκι Στάκχαουζ ήταν μια αθώα κοπέλα που ερωτεύεται το βρικόλακα Μπιλ Κόμπτον στη διάσημη σειρά του HBO, True Blood. Μια σχέση που τελείωσε άδοξα στη σειρά, αλλά συνεχίστηκε εκτός πλατό για πολλά χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2010, ενώ πριν τέσσερα χρόνια καλοσορίσαν στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά.

Μπεν Μακένζι και Μορένα Μπακαρίν

Στο Gotham, τη δραματική σειρά του FOX,ο Μπεν Μακένζι και η Μορένα Μπακαρίν, ως Τζέιμς και Λέσλι, έχουν μια σχέση που απειλείται συνεχώς από τους κακούς της πόλης. Στην αληθινή σχέση τους όλα κυλούν υπέροχα, καθώς περιμένουν να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Μελίσα Μπενόιστ και Μπλέικ Τζένερ

Το φλερτ μεταξύ της Μάρλεϊ και του Ράιντερ στην μουσική σειρά Glee του FOX, ήταν αρκετά σύντομο, αφού τελικά προτίμησε τον Τζέικ, αλλά στην πραγματικότητα η Μελίσα Μπενόιστ επέλεξε τον Μπλέικ Τζένερ ως μόνιμο σύντροφό της, αφού παντρεύτηκαν το 2014 εκπλήσοντας τους πάντες.

Ρόουζ Λέσλι και Κιτ Χάριγκτον

Τα βέλη της Ίγκριτ δε χτύπησαν μόνο τον Τζον Σνόου, στην 3η αλλά και 4η σεζόν του διάσημου Game of thrones. Η Ρόουζ Λέσλι στόχευε τελικά την καρδιά του Κιτ Χάριγκτον, αφού οι ηθοποιοί ερωτευτήκαν ο ένας τον άλλον και στη ζωή. Σύμφωνα με φήμες είχαν χωρίσει και τα ξαναβρίκαν το 2014. Οι απανταχού φαν της σειράς, ευελπιστούν να παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα μαζί.

Τέα Λεόνι και Τιμ Ντέιλι

Η Τέα Λεόνι και ο Τιμ Ντέιλι υποδύθηκαν το αγαπημένο παντρεμένο ζευγάρι στο πολιτικό δράμα του CBS, Madam Secretary, και φαίνεται να ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Το τηλεοπτικό ζευγάρι είναι μαζί από το 2014.

Μάγκι Κιου και Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ

Συνέταιροι στο πλατό αλλά και στην ζωή. Η Μάγκι Κιου και ο Ντίλαν Μακ Ντέρμοτ, ως ντετέκτιβς της Μονάδας Διαχείρισης Απειλών αποφάσισαν να αφήσουν τα αστυνομικά μυστήρια του ψυχολογικού θρίλερ Stalker του CBS, και να επικεντρωθούν στο μυστήριο του γάμου. Oι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2015.

Μάθιου Ραις και Κέρι Ράσελ

Πρόκειται για το πιο δημοφιλές ζευγάρι της μικρής οθόνης. Η σχέση τους στη δημοφιλή σειρά The Americans, μπορεί να βασίζεται σε ένα ψέμα, αλλά η τηλεοπτική χημεία της Κέρι Ράσελ και του Μάθιου Ραις δεν ήταν καθόλου ψεύτικη. Οι κατάσκοποι της KGB αγαπήθηκαν τόσο στη σειρά όσο και στην πραγματικότητα, καθώς τον Ιανούαριο ανακοίνωσαν πως περιμένουν παιδί.

entertainment.in.gr

Sports in

Σενάρια από την Ιταλία: «Είναι ο Ολυμπιακός πίσω από την απροθυμία του Τζέιμς να απαντήσει στη Μονακό;»

Δημοσίευμα-βόμβα από την Ιταλία για Μάικ Τζέιμς και Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

Καταιγιστικές εξελίξεις στη «Γη της ελιάς» - Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν την Αντωνία

Στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», οι αστυνομικοί τη συλλαμβάνουν και την οδηγούν στο Τμήμα για τον φόνο της Αλκμήνης.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Κώστας Μπερικόπουλος: Ο αστυνόμος «Δημοσθένης» του «Maestro» μιλά για τον ρόλο του

Ο Κώστας Μπερικόπουλος πρωταγωνιστεί στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη υποδυόμενος τον «Δημοσθένη», έναν αστυνομικό που ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Νιώθει πληγωμένος και προδομένος» – Τι λένε στο MEGA κύκλοι του τραγουδιστή

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, Βάσω, με αντικείμενο την προστασία της περιουσίας του και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

«Νιώθω περήφανος»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλεσμένος στο ABC για τη σειρά «Maestro»

«Μία από τις πιο επιτυχημένες ξενόγλωσσες εκπομπές στην πλατφόρμα του Netflix», χαρακτηρίζει το αμερικανικό δίκτυο ABC το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβάλλεται από το MEGA.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Μαϊου 2024