Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία κλιπ από τους «Τέλειους Ξένους» του Θοδωρή Αθερίδη

Τρία κλιπ από τους «Τέλειους Ξένους» του Θοδωρή Αθερίδη

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες απομένουν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», και τρεις αποκλειστικές στιγμές από τα γυρίσματα είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρουμε μια ιδέα για το παρασκήνιο των γυρισμάτων της ταινίας. Το χιούμορ και η καλή διάθεση μεταξύ ηθοποιών και τεχνικού επιτελείου υπερίσχυσαν παρά τις πολύωρες […]

Κάτι λιγότερο από δύο μήνες απομένουν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη, «Τέλειοι Ξένοι», και τρεις αποκλειστικές στιγμές από τα γυρίσματα είναι ο καλύτερος τρόπος να πάρουμε μια ιδέα για το παρασκήνιο των γυρισμάτων της ταινίας.

Το χιούμορ και η καλή διάθεση μεταξύ ηθοποιών και τεχνικού επιτελείου υπερίσχυσαν παρά τις πολύωρες και απαιτητικές στιγμές των γυρισμάτων.

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης ταινίας του, «Από Έρωτα», ο Θοδωρής Αθερίδης σκηνοθετεί ένα μπαράζ αποκαλύψεων μεταξύ επτά φίλων, οι οποίοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα κινητά τους…

Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται; O Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Άλκις Κούρκουλος, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γιάννος Περλέγκας, η Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου (φιλική συμμετοχή) συνθέτουν ένα καστ για όλα τα γούστα.

Σε παραγωγή της Viewmaster Films και διανομή της Odeon, τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, το art direction η Εύα Νάθενα και το μοντάζ ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.

Η ταινία κυκλοφορεί στις 15 Δεκεμβρίου από την Odeon.

Παρακολουθήστε τρία ολοκαίνουργια «behind the scenes» βίντεο για την πιο πολυαναμενόμενη ελληνική ταινία της χρονιάς, δια χειρός Θοδωρή Αθερίδη!

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024