Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σινεμά με θέα την Ακρόπολη στην ταράτσα του Bios

Σινεμά με θέα την Ακρόπολη στην ταράτσα του Bios

Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις άνετες σεζ-λονγκ της ταράτσας του Bios συνεχίζονται για 5η συνεχόμενη χρονιά. Με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και κάτω από τον αττικό ουρανό, οι θαμώνες του Bios για ακόμη μια χρονιά, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασικές ταινίες, noir αισθηκτικής (από το 1927 μέχρι το 1997), χαλαρώνοντας σε άνετες ξαπλώστρες και […]

Οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις άνετες σεζ-λονγκ της ταράτσας του Bios συνεχίζονται για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και κάτω από τον αττικό ουρανό, οι θαμώνες του Bios για ακόμη μια χρονιά, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κλασικές ταινίες, noir αισθηκτικής (από το 1927 μέχρι το 1997), χαλαρώνοντας σε άνετες ξαπλώστρες και με συνοδεία των αγαπημένων τους κοκτέιλ και μουσικών.

Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του Βios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τους ανθρώπους του Sssh! Silent Show, επιλέγοντας κάθε φορά αν θέλουν να ακούνε τον ήχο της ταινίας ή το live DJ set που παίζει ζωντανά στο δεύτερο κανάλι των ακουστικών στη διάρκεια της ταινίας. Η ενοικίαση των ακουστικών ανέρχεται στα 2 ευρώ, ενώ τις ταινίες και τη μουσική επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Έτσι, την Τετάρτη 1 Ιουλίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ταινία «Gummo», τη δεύτερη ταινία της ενότητας Teenage Kicks, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Harmony Korine (1997), ο οποίος συνεργάστηκε με τον Larry Clark στο σενάριο της ταινίας Kids.

Ο Solomon και ο Tummler είναι δύο βαριεστημένοι έφηβοι που ζουν στην πόλη Xenia του Ohio. Μερικά χρόνια πριν, ένας μεγάλος τυφώνας κατέστρεψε και σκότωσε τη μισή πόλη, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα του Solomon. Τα δύο αγόρια περιπλανώνται στην πόλη κάνοντας διάφορες παράξενες δραστηριότητες χωρίς νόημα για να σκοτώσουν την ώρα τους και να καταπολεμήσουν την πλήξη τους.

Επόμενη προβολή: Teenage Kicks, Τετάρτη 8 Ιουλίου – Larry Clark, Kids, 1995
ΒΙΟS Terrace, Πειραιώς 84, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 21.15

entertainment.in.gr

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024