Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το συγγραφικό δίδυμο Nicci French τον Ιούνιο στην Ελλάδα

Το συγγραφικό δίδυμο Nicci French τον Ιούνιο στην Ελλάδα

...

Το βρετανικό συγγραφικό δίδυμο Nicci French θα βρεθεί τον Ιούνιο στη χώρα μας για να συναντήσει το ελληνικό αναγνωστικό κοινό του.

Πίσω από το ψευδώνυμο Nicci French κρύβoνται η Nicci Gerrard και ο Sean French που είναι ζευγάρι στη συγγραφή και στη ζωή.

Οι δύο Βρετανοί συγγραφείς έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αστυνομικού θρίλερ με πάνω από 20 βιβλία στο ενεργητικό τους, που έχουν γίνει best seller σε όλον τον κόσμο. Το 2011 κυκλοφόρησαν το Blue Monday, πυροδοτώντας μια νέα σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν. Η Φρίντα είναι δυναμική και ανεξάρτητη ψυχαναλύτρια που αναλαμβάνει το ρόλο του ντετέκτιβ, βοηθώντας την αστυνομία ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεφύγει από μια νέμεση που την καταδιώκει. Το σχέδιο των Nicci French ήταν να γράψουν ένα βιβλίο για κάθε μέρα της εβδομάδας και πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό (το οποίο με τα χρόνια έχει μεγαλώσει) έφτασαν στην Οργισμένη Παρασκευή. Η σειρά βιβλίων τους κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Οι δύο συγγραφείς θα βρεθούν στις 7 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στα Public Τσιμισκή και στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα στα Public Συντάγματος, για να «συστήσουν» στο κοινό και από κοντά την πολυμήχανη ηρωίδα τους, ψυχαναλύτρια Φρίντα Κλάιν και ένα απρόβλεπτο μα συναρπαστικό κομμάτι της βρετανικής κουλτούρας.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024