Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μαύρη κωμωδία «Σκουληκότρυπα» επανέρχεται

Η μαύρη κωμωδία «Σκουληκότρυπα» επανέρχεται

Η μαύρη κωμωδία «Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου που θα παρουσιάσει η εταιρία θεάτρου Lamba είναι μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Η παράσταση πρωτοπαίχτηκε το 2011 στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και έρχεται για 4 παραστάσεις στις 29 και 30 Μαΐου, 5 και 6 Ιουνίου στις 21:30. Η μαύρη κωμωδία «Σκουληκότρυπα» της […]

Η μαύρη κωμωδία «Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου που θα παρουσιάσει η εταιρία θεάτρου Lamba είναι μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Η παράσταση πρωτοπαίχτηκε το 2011 στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και έρχεται για 4 παραστάσεις στις 29 και 30 Μαΐου, 5 και 6 Ιουνίου στις 21:30.

Η μαύρη κωμωδία «Σκουληκότρυπα» της Γλύκας Στόιου που θα παρουσιάσει η εταιρία θεάτρου Lamba είναι μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Η παράσταση πρωτοπαίχτηκε το 2011 στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα και έρχεται για 4 παραστάσεις στις 29 και 30 Μαΐου, 5 και 6 Ιουνίου στις 21:30.

Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποιος θα πεθάνει. Η Μπέττυ και η Μπου βαριούνται θανάσιμα. Για να σκοτώσουν την ώρα τους, αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι γνώσεων, τη «Σκουληκότρυπα». Στη διάρκεια του παιχνιδιού αναπαριστούν στιγμιότυπα από τη ζωή δέκα κατά συρροή δολοφόνων που έχουν υπάρξει στ’ αλήθεια. Όποια κερδίσει θα σκοτώσει την άλλη.

Ένα ζωντανό μουσείο εγκληματολογίας. Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποια θα πεθάνει. Αντέχεις την αναμονή; Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τικ τακ.

Προγραμματισμένη πρεμιέρα: Παρασκευή 29 Μαΐου

Μαθητές και οι καθηγητές Ιωάννης Βοργίας και Αλεξάνδρα Μπαρή από το College of Fine Art, Culture & Design BORGIAS θα βοηθήσουν στο έργο της Σκουληκότρυπας και την ώρα της παράστασης θα σκιτσάρουν πρόσωπα και αντιδράσεις από το κοινό. Το επόμενο σκίτσο τους μπορεί να είσαι εσύ… (προς αποφυγή παρεξηγήσεων: θα το πάρεις μαζί σου φεύγοντας χωρίς χρέωση)

Σκηνοθεσία: Γλύκα Στόιου
Παίζουν: Αγγελική Καρακαξίδου, Γλύκα Στόιου
Σκηνικά – Κουστούμια – Μουσική Επιμέλεια: Lamba
Φωτογραφίες: Στέλιος Ευσταθόπουλος
Video: FAOS tv productions

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 10€ /ΣΕΗ, ανέργων: 5€
Διάρκεια: 70′

Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
www.aggelonvima.gr
Για κρατήσεις θέσεων και προπώληση εισιτηρίων:
– Στο ταμείο του θεάτρου και στα τηλέφωνα 210 5242211 & 210 5242213

Λίγα λόγια για τη Lamba:
Η «Σκουληκότρυπα» είναι η δεύτερη παραγωγή της εταιρίας θεάτρου Lamba και αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους. Τον Ιανουάριο του 2015 εξασφάλισε στη Γλύκα Στόιου μια θέση στο High Tide Festival – Playwright Workshop του Λονδίνου. Η πρώτη παραγωγή ήταν η παιδική διαδραστική παράσταση «Δον Κιχώτες», μια διασκευή της Γλύκας Στόιου βασισμένη στο Δον Κιχώτη του Θερβάντες. Οι «Δον Κιχώτες» ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης το 2013, συνέχισαν στο Λουξεμβούργο το 2014 και το 2015, κυνήγησαν την περιπέτεια σε σχολεία, πλατείες και θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιούνιο, η Γλύκα Στόιου είναι καλεσμένη στο 23ο Last Frontier Theatre Conference στο Βαλντέζ της Αλάσκας, όπου οι «Δον Κιχώτες» θα παρουσιαστούν από Αμερικανούς καλλιτέχνες.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024