Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι προτάσεις του in.gr για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου

Οι προτάσεις του in.gr για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου

Ο πρώτος του μήνα του καλοκαιριού είναι ήδη έτοιμος να μας αποχαιρετίσει και εμείς είς πείσμα των καιρών και του καιρού, αφήνουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση να μας παρασύρει σε ευχάριστες και όμορφες γωνιές σε μια πόλη που δεν ησυχάζει ποτέ. «Ι will be back»… μας προειδοποιούσε και τελικά το ‘πε και το ‘‘κανε. Ο […]

Ο πρώτος του μήνα του καλοκαιριού είναι ήδη έτοιμος να μας αποχαιρετίσει και εμείς είς πείσμα των καιρών και του καιρού, αφήνουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση να μας παρασύρει σε ευχάριστες και όμορφες γωνιές σε μια πόλη που δεν ησυχάζει ποτέ.

«Ι will be back»… μας προειδοποιούσε και τελικά το ‘πε και το ‘‘κανε. Ο λόγος για την επιστροφή του «Άρνι» στη μεγάλη οθόνη ως «Εξολοθρευτής» για πέμπτη φορά. Το δικό μου ραντεβού μαζί του έχει κλειστεί για το Σαββατοκύριακο σε κάποια σκοτεινή αίθουσα, όπου θα απολαύσω την ταινία «Εξολοθρευτής: Γένεsys». Όμως, από ένα καλοκαιρινό διήμερο στην Αθήνα δεν μπορεί να λείπει ο ρυθμός και η μουσική. Τόπος συνάντησης αυτήν τη φορά έχει οριστεί ο δροσερός Κήπος του Μεγάρου, όπου ο Κωστής Μαραβεγιάς στήνει το δικό του κεφάτο, live party.
Tζωρτζίνα Ντούτση

Δεν χάνω με τίποτα την ξεκαρδιστική «Μήδεια» του Μποστ το Σάββατο στο Ηρώδειο, που ανεβάζει το Θέατρο Στοά. Μια παράσταση διαχρονική που μπορεί να πρωτοανέβηκε το 1993 αλλά είναι πολύ επίκαιρη μέχρι και σήμερα, χάρη στον αξεπέραστο λόγο του Μποστ και το καυστικό του χιούμορ.
Mαρία Παπουτσή

Σάββατο μεσημεράκι θα κατευθυνθώ προς το Μοναστηράκι και συγκεκριμένα στην ταράτσα του Couleur Locale. Με θέα την Ακρόπολη και «αέρα» Βαρκελώνης, το Couleur Locale αποτελεί ιδανικό προορισμό! Την Κυριακή, θα παρακολουθήσω τον «Μαγεμένο Αυλό», στην Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του 5ου Athens Open Air Film Festival!
Μαρία Πετροπούλου

Το τριήμερο αυτό σαλπάρουμε για την δύση παρέα με τον γοητευτικό «παράνομο» Μάικλ Φασμπέντερ. Ο ίδιος προθυμοποιείται να συνοδεύσει και να προστατεύσει τον νεαρό, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι που διασχίζει την επικίνδυνη επαρχιακή Αμερική του 1870 αναζητώντας την αγαπημένη του, στην ταινία «Slow West».
Μαντώ Σιώμου

Εικαστικά, χορός και σινεμά απαρτίζουν το «γευστικό» μενού του Σαββατοκύριακου. Βραδινή ξενάγηση στο μουσείο της Ακρόπολης, κάτω από μυστηριώδη ατμόσφαιρα και με τα εκθέματα να ακτινοβολούν την ιστορία τους, θα είναι η επιλογή της Παρασκευής. Η χορευτική παράσταση «Weaving Chaos», στην Πειραιώς 260 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών που επιχειρεί μια κατάδυση στο υλικό του Ομήρου επαναπροσεγγίζοντας το αίσθημα του νόστου και της ατελεύτητης περιπλάνησης, θα είναι το «κυρίως πιάτο» για το Σάββατο, και την Κυριακή το σινεμά κλέβει την «παράσταση» στην ατζέντα. Θα παρακολουθήσω την ταινία «Όσο είμαστε νέοι» με την αγαπημένη Ναόμι Γουότς. Ο πολιτισμός βασιλεύει, τελικά, ακόμη και το καλοκαίρι! Καλό Σαββατοκύριακο!
Ελισάβετ Σταμοπούλου

entertainment.in.gr

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024