Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μασάμε για το καλό» των Παιδικών Χωριών SOS από την Orbit

«Μασάμε για το καλό» των Παιδικών Χωριών SOS από την Orbit

Επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία σημείωσε η ολοκλήρωση του πρώτου προγράμματος φροντίδας στοματικής υγείας «Μασάμε για καλό» που πραγματοποίησε η τσίχλα χωρίς ζάχαρη Orbit®, επίσημος διανομέας της οποίας στην Ελλάδα είναι η MARS Hellas, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Με ιδιαίτερη χαρά, η Orbit® ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν την πρωτοβουλία «Μασάμε […]

Επιτυχία πέρα από κάθε προσδοκία σημείωσε η ολοκλήρωση του πρώτου προγράμματος φροντίδας στοματικής υγείας «Μασάμε για καλό» που πραγματοποίησε η τσίχλα χωρίς ζάχαρη Orbit®, επίσημος διανομέας της οποίας στην Ελλάδα είναι η MARS Hellas, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Με ιδιαίτερη χαρά, η Orbit® ευχαριστεί θερμά όλους όσοι στήριξαν την πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό», καθώς με την δική τους βοήθεια η Orbit® συγκέντρωσε το ποσό των €13.000, το χρονικό διάστημα που έτρεξε το πρόγραμμα σε συνεργασία με επιλεγμένες αλυσίδες super market σε όλη την Ελλάδα (Μάρτιος – Μάιος 2015). Σύμφωνα με το πρόγραμμα, €0,05 από την πώληση κάθε συσκευασίας Orbit® συγκεντρώθηκαν για την στήριξη της πρωτοβουλίας «Μασάμε για καλό». Έτσι, με την ενεργή συμμετοχή των καταναλωτών, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, για να καλύψει τους οδοντιατρικούς ελέγχους 527 παιδιών, από βρέφη έως εφήβους και την παροχή θεραπειών σχετικών με την στοματική υγεία, σε ειδικά κέντρα στήριξης από την Κρήτη μέχρι την Θράκη.

Επιπρόσθετα, με στόχο την προαγωγή της στοματικής υγείας των παιδιών και εφήβων, η Orbit® διοργάνωσε την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015 και υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία, ειδική εκδήλωση, αποκλειστικά για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο φροντίδας των δοντιών τους και να διασκεδάσουν για 2 ολόκληρες ώρες, παρακολουθώντας θεατρικά δρώμενα και συμμετέχοντας ενεργά σε διαδραστικά παιχνίδια εμπνευσμένα από τα βήματα στοματικής υγείας:
1) Τακτικός Έλεγχος σε οδοντίατρο,
2) Σωστό Βούρτσισμα δοντιών,
3) Χρήση Νήματος &
4) Μάσημα τσίχλας χωρίς ζάχαρη, όπως η Orbit®, όταν το βούρτσισμα δεν είναι εφικτό.

Χάρη στην ενθουσιώδη συμμετοχή του κόσμου και στα πολύ θετικά σχόλια που συγκέντρωσε η πρωτοβουλία «Μασάμε για καλό», αποφασίστηκε η συνέχειά της έως και τέλος του έτους, σε επιλεγμένα καταστήματα super market σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να συνεισφέρουμε ακόμα περισσότερο στη στοματική υγεία των παιδιών που φροντίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας.

Σχετικά με την Mars Hellas

Η MARS Hellas δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1983, απασχολώντας σήμερα 140 εργαζομένους, στις κατηγορίες της σοκολάτας, ρυζιού και στις κατηγορίες τροφών για κατοικίδια με τα προϊόντα: σοκολάτες MARS, TWIX®, SNICKERS®, BOUNTY®, M&M’s® και Maltesers®, τσίκλες Orbit® και 5, ρύζι και σάλτσες Uncle Ben’s®, σάλτσες DOLMIO® και ζωοτροφές Pedigree®, Whiskas®, Sheba®, PERFECT FIT®, CATSAN®, Cesar®, Chappi®, Frolic®, Kitekat® και Nutro®. Στην Ελλάδα μέσω της τσίκλας χωρίς ζάχαρη Orbit®, η MARS Hellas επιδιώκει να συνεισφέρει στην εκπαίδευση, ενημέρωση και βελτίωση της στοματικής υγιεινής του ελληνικού πληθυσμού μέσω συνεργασιών και ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας προγραμμάτων.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024