Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Cyclopolis»: Ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης στην πόλη

«Cyclopolis»: Ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης στην πόλη

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας επιλέγουν το ποδήλατο τόσο για τη μετακίνησή τους στην πόλη όσο και ως μια μορφή διασκέδασης και άθλησης ταυτόχρονα. Μόδα, χόμπι ή τάση, όπως και να το ερμηνεύσει κανείς η πραγματικότητα είναι μια: το ποδήλατο κερδίζει συνεχώς έδαφος στην καθημερινότητά μας με οφέλη πολλαπλά. Οικολογικό και οικονομικό […]

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας επιλέγουν το ποδήλατο τόσο για τη μετακίνησή τους στην πόλη όσο και ως μια μορφή διασκέδασης και άθλησης ταυτόχρονα.

Μόδα, χόμπι ή τάση, όπως και να το ερμηνεύσει κανείς η πραγματικότητα είναι μια: το ποδήλατο κερδίζει συνεχώς έδαφος στην καθημερινότητά μας με οφέλη πολλαπλά.

Οικολογικό και οικονομικό ως μέσο μετακίνησης το ποδήλατο βελτιώνει,παράλληλα, τη σωματική μας υγεία, μας χαρίζει ευεξία και μας κοινωνικοποιεί ως μέσο άθλησης, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας.

Με την τάση αυτή εναρμονίζονται όλο και περισσότεροι φορείς της τοπικής κοινωνίας των πόλεων και της περιφέρειας, δίνοντας έτσι μια περαιτέρω ώθηση στις… ορθοπεταλιές των συμπολιτών μας.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Δήμου Αμαρουσίου και της ενέργειας «Cyclopolis» με την υποστήριξη της Coca-Cola. Το Σύστημα Κοινόχρηστων Ποδηλάτων –Βike Sharing System- «Cyclopolis», δίνει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Αμαρουσίου να μετακινούνται για δυο ώρες με τα δημοτικά ποδήλατα γρήγορα και εντελώς δωρεάν και ταυτόχρονα να γυμνάζονται και να γνωρίζουν την πόλη με το εναλλακτικό αυτό μέσο αστικής μετακίνησης. Επιπλέον, δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός σχετικά με το πόσες φορές θα χρησιμοποιεί ο ενδιαφερόμενος το ποδήλατο κάθε μέρα.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στην καμπάνια της Coca-Cola «Άλλαξε στάση, μπες στη δράση» που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2014, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κίνησης, και συνεχίζεται μέχρι σήμερα στοχεύοντας στην ανάδειξη των θετικών επιπτώσεων της άσκησης στην καλή υγεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024