Είναι τις τελευταίες ημέρες που οι φήμες θέλουν τη Ζόζεφιν και τον Νίνο να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.
Το ζευγάρι, που ήταν μαζί σχεδόν έναν χρόνο και έδειχνε πολύ ερωτευμένο, εδώ και μερικές μέρες μάλλον περνάει κρίση στη σχέση του, και μόνο ο χρόνος θα δείξει αν και πόσο σοβαρή είναι αυτή.
Τόσο η Ζόζεφιν, όσο και ο Νίνο έχουν κάνει Unfollow ο ένας τον άλλον στα social media, και κανείς δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για τις φήμες που κυκλοφορούν περί χωρισμού τους.
Το βράδυ της Παρασκευής 1/3 ωστόσο, Ζόζεφιν και Νίνο επέλεξαν να μιλήσουν με στίχους μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, με το αποτέλεσμα να θυμίζει διάλογο ανάμεσά τους.
Πρώτος ο Νίνο έκανε ένα στόρι στο οποίο έγραψε το ρεφρέν του νέου του τραγουδιού, το οποίο χαρακτηριστικά αναφέρει, «Άστο καλύτε να μην αγαπηθούμε. Άστο καλύτερα, ούτε καν να γνωριστούμε. Αφού στο τέλος, εσύ κι εγώ θα σκοτωθούμε».
Το ποστ του Νίνο στο Instagram
«Ανάθεμα το πείσμα μου»
Σχεδόν μια ώρα μετά, η Ζόζεφιν έδωσε τη δική της απάντηση με στίχους από ένα δικό της τραγούδι.
«Στο λέω αυτή είναι η μοίρα μου και η μόνη αδυναμία μου, να περιμένω θαύματα, ανάθεμα το πείσμα μου» έγραψε χαρακτηριστικά.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας