Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Marilyn Manson: Καταρρέει η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα

Marilyn Manson: Καταρρέει η καριέρα του μετά τις καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα

Ο τραγουδιστής είναι άφαντος από τα social media εδώ και πολλούς μήνες

Στα «τάρταρα» βλέπει να οδηγείται η καριέρα του ο Marilyn Manson. Τον περασμένο χρόνο 15 γυναίκες τον είχαν κατηγορήσει για σεξουαλική κακοποίηση και έκτοτε ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι έχει καταστραφεί επαγγελματικά, ενώ δέχεται και απειλές για τη ζωή του που τον «ανησυχούν» και τον «αναστατώνουν».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το TMZ, ο 53χρονος μένει άυπνος και φοβάται μήπως κάποιος κάνει κακό στη δεύτερη σύζυγό του, Lindsay Usich.

Επίσης, ο πέντε φορές υποψήφιος για Grammy, Marilyn Manson, επιβεβαίωσε ότι τον «απέσυραν» από τη δισκογραφική του εταιρεία και ότι έχει αποκλειστεί από τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις του Χόλυγουντ.

Ο ίδιος σημειώνει ότι υποφέρει, δεν μπορεί να κάνει περιοδεία, να κυκλοφορήσει το βιβλίο του αλλά ούτε και να διοργανώσει κάποια καλλιτεχνική έκθεση. Οι πίνακές του έχουν απαξιωθεί, ενώ βλέπει να χάνει τον έναν ρόλο μετά τον άλλον.

Την ίδια ώρα, είναι «εξαφανισμένος» και από τα social media. Από τον περασμένο Μάρτιο δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση ή κάποιο live και η ιστοσελίδα του γράφει μόνο «έρχεται σύντομα».

Η τελευταία του ανάρτηση στις 3 Μαρτίου

Οι καταγγελίες που του κόστισαν

Ο Marilyn Manson, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Brian Warner, κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση γυναικών, ανάμεσά τους και η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Evan Rachel Wood.

Η 34χρονη τον Φεβρουάριο του 2021 ισχυρίστηκε ότι ο τραγουδιστής την κακοποίησε συναισθηματικά, σωματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης τους.

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Το 2010 αρραβωνιάστηκαν και επτά μήνες μετά χώρισαν.

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Marilyn Manson. Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ’ επανάληψη. Έχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή», αποκάλυψε η Wood.

Και άλλες γυναίκες, μεταξύ αυτών η Esme Bianco (γνωστή ηθοποιός του Game of Thrones), έχουν μιλήσει δημοσίως για τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του τραγουδιστή.

Έχουν αναφερθεί σε ένα διαμέρισμα – κολαστήριο, που είχε τσεκούρια, μαστίγια, σβάστικες, κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά πορνό και ήταν γεμάτο αίμα.

Το διαμέρισμα είχε επίσης δωμάτιο με ηχομόνωση που χρησιμοποιούνταν ως κελί φυλακής. Σε αυτόν φυλακίζονταν όταν ήταν άτακτες και έπρεπε να τιμωρηθούν.

Η Ashley Morgan Smithlin έχει αποκαλύψει ότι ο Manson την κρατούσε δεμένη σε αυτό το δωμάτιο και καλλιεργούσε την ιδέα ότι πρόκειται για μία τιμωρία που της άξιζε.

Πολλές γυναίκες που έχουν αναφέρει ότι τους στερούσε τον ύπνο και το φαγητό, τις βίαζε, τις δάγκωνε, τις μαστίγωνε χωρίς φυσικά τη συναίνεσή τους. Επίσης, έχουν πει ότι τις κυνηγούσε με τσεκούρι και άνοιγε τρύπες στον τοίχο.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024