Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπω σε μαύρη λίστα»

Βασιλική Ανδρίτσου: «Μου είπε ότι θα μπω σε μαύρη λίστα»

«Δεν φοβάμαι. Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι», τονίζει η ηθοποιός

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (17/10) η Βασιλική Ανδρίτσου. Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικογένεια και το παιδί της, στον χαρακτηρισμό της «αυστηρής» και στον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε black list.

«Τα αυτονόητα, θέλω να γίνονται»

«Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού εγώ ήμουν σίγουρο ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα-  αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη, ο σύζυγός μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου για την μητρότητα και την κόρη της.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον χαρακτηρισμό της «αυστηρής», που προέκυψε μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί στις περισσότερες σειρές. Όπως σημείωσε, «είμαι αυστηρή και το ξέρω. Τα αυτονόητα, θέλω να γίνονται. Όταν το αυτονόητο πρέπει να το εξηγήσεις ή πρέπει να πεις πάνω στη δουλειά, “ρε παιδιά γιατί δεν έγινε αυτό;” Εκεί λίγο τα χάνω γιατί ήταν το αυτονόητο. Μπορεί και ο τρόπος έκφρασής μου να ήταν λίγο πιο τσιμπημένος τώρα έχω μαλακώσει λίγο».

Τέλος, μίλησε και για τον παράγοντα της τηλεόρασης που ήθελε να τη βάλει σε μαύρη λίστα γιατί… δεν «μασάει» τα λόγια της.

«Με φώναζαν Ρομπέν των Δασών γιατί υπερασπιζόμουν το δίκαιο. Ακραία περίπτωση δεν έχει τύχει, αν τύχαινε θα το διευκρίνιζα κι ας μην με αφορούσε. Αλλά έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά αυτά τα χρόνια, μην γελιόμαστε. Όταν είναι κάτι που ξεπερνάει το όριο, εκείνη τη στιγμή θα το διευθετήσω, δεν θα το αφήσω να περάσει. Εγώ δεν ακούω και τα σχόλια. Μια φορά κάποια είχε τολμήσει να μου πει για κάποια εκπομπή, μόλις ξεκινούσα, θα μπεις black list στην τηλεόραση και της είπα εμένα δεν θα μου μιλάς για black list. Δεν φοβάμαι. Ήμουν ένα πνεύμα ότι θα ακολουθήσω το δίκιο και δεν θα σκύψω το κεφάλι. Αν είναι για να μην μείνω σε αυτήν τη δουλειά, δε θα μείνω. Μου είπε ότι θα μπω σε black list και δεν μπήκα. Κι αν μπεις, θα είναι πολύ εφήμερη», εξομολογήθηκε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024