Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο πρίγκιπας Ανδρέας σε Έλληνες φίλους, πριν το γάμο της Ευγενίας;

Τι είπε ο πρίγκιπας Ανδρέας σε Έλληνες φίλους, πριν το γάμο της Ευγενίας;

Πριν λίγες μόλις εβδομάδες, στο Κάστρο του Οϋίνδσορ, σε μία εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, είχα συναντήσει εκεί τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, πρίγκιπα Άντριου. Ο συμπαθής γαλαζοαίματος (είναι μέλος του Σωματείου, το οποίο μέσα από τα ταξίδια του με δύο ιστορικά Βρεττανικά πλοία, βοηθάει να βρουν και πάλι την […]

Πριν λίγες μόλις εβδομάδες, στο Κάστρο του Οϋίνδσορ, σε μία εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας, είχα συναντήσει εκεί τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, πρίγκιπα Άντριου.

Ο συμπαθής γαλαζοαίματος (είναι μέλος του Σωματείου, το οποίο μέσα από τα ταξίδια του με δύο ιστορικά Βρεττανικά πλοία, βοηθάει να βρουν και πάλι την αγάπη τους για τη ζωή, άνθρωποι που έχουν τραυματιστεί σοβαρά σε πολεμικές συρράξεις), έλεγε στους συνδαιτυμόνες του στο κεντρικό τραπέζι (ανάμεσά τους κάποιοι έλληνες εφοπλιστές), ότι ο ίδιος μαζί με ειδικούς, είχε μεταβεί πριν τη συγκεκριμένη εκδήλωση (αυτός ήταν και ο λόγος καθυστέρησής του), στο ξενοδοχείο “The Ritz”, σε αίθουσα του εμβληματικού hotel στο κέντρο του Λονδίνου, για να δοκιμάσει ο ίδιος τα εδέσματα τα οποία ετοιμάζονταν με μεγάλη προσοχή, για τους γάμους της κόρης του Ευγενίας, με τον επιχειρηματία Τζακ Μπρούσκμπανγκ.

Ο πρίγκιπας ακολούθησε την ίδια τακτική, με αυτή μελών οικογενειών πριν τους γάμους. Περνούν απλά από …δοκιμαστικά τα φαγητά και γλυκά που ετοιμάζονται. Η αλήθεια είναι ότι οι κουζίνες του “The Ritz”, έστειλαν στο Κάστρο του Οϋίνδσορ (εκεί όπου παντρεύτηκαν και ο Χάρρυ με την Μέγκαν Μαρκλ), την καλύτερη ποιότητα εδεσμάτων. Ο Αντρέας περιέγραφε τα περιστατικά με τις δοκιμές, τα «απρόοπτα», τη χαρά που επικρατούσε στην οικογένεια, με αφορμή τους γάμους της Ευγενίας. (Η άλλη του κόρη είναι η Βεατρίκη, την οποία επίσης έχει αποκτήσει με τη Σάρα Φέργκιουσον).

Η γκαλερί, ο Basquiat, το ζεύγος ….

Αυτό που ίσως λίγοι γνωρίζουν, είναι ότι η χαριτωμένη Eugenie (όπως την αποκαλούν), υπήρξε Πρόεδρος της Επιτροπής για θέματα που είχαν σχέση με την ποίηση στο Marlborough College, όπου φοιτούσε. Η Ευγενία, η νεαρή γαλαζοαίματη (28 ετών σήμερα), έχει εμμονή με τα έργα του Basquiat και το …Big Brother! Υπήρξε επίσης κορυφαία συνεργάτης της Hauser & Wirth Gallery. Η Ευγενία έμαθε μέσα από την ενασχόλησή της με την τέχνη, να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε κάποιους υπερταλαντούχους καλλιτέχνες, τοποθετώντας στο επίκεντρο τον Basquiat. Η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της, αναμένεται να συναντηθούν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλλαμουντίν. Ο γαμπρός είναι πρεσβευτής της βότκας που παράγουν σε εργοστασιακή μονάδα στις ΗΠΑ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Ράντι Γκέρμπερ, σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ…

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024