Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στήριζει τον Σωτήρη Καψώχα ο Παύλος Πολάκης

Στήριζει τον Σωτήρη Καψώχα ο Παύλος Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ρίχνει λάδι στη φωτιά προσφέροντας στήριξη στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που αναφέρθηκε με απρεπή τρόπο προς το πρόσωπο του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη

Στήριξη στον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα προσφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφορικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει μετά την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Πολάκης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μαζί σου Σωτήρη! Έθιξες τα «ιερά και όσια» της οικογένειας… και ξύπνησε η ΕΣΗΕΑ».

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Σωτήρης Καψώχας προκάλεσε σάλο με τα σχόλια του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα φασιστικές τις τοποθετήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Παρά τις αντιδράσεις στον πολιτικό και δημοσιογραφικό κόσμο, σε ανάρτησή του στο Facebook ο δημοσιογράφος εμφανίζεται αμετανόητος, κάνοντας επίθεση στην ΕΣΗΕΑ, χαρακτηρίζοντας την «αριστεροδεξιό συνδικαλιστικό φορέα».

Παράλληλα γνωστοποιεί ότι παραδίδει την ταυτότητα μέλους του.

Εμπάργκο ΝΔ στην ΕΡΤ

Εν τω μεταξύ η ΝΔ επέβαλλε εμπάργκο στην ΕΡΤ, με αποτέλεσμα τη μη συμμετοχή βουλευτών του κόμματος σε τηλεοπτικές εκπομπές των κρατικών καναλιών. Παράλληλα, ζητά από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ να μην αναφέρονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά να καλύπτονται μόνο οι δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ «αξιώνει από τη διοίκηση της ΕΡΤ να δημοσιοποιήσει όλους τους μισθούς των κομματικών γκαουλάιτερ τους οποίους πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες» επισημαίνοντας ότι «ο συριζαϊκός καφενές», όπως χαρακτήρισε την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», «μόνο το τελευταίο δεκάμηνο έχει στοιχίσει στους Έλληνες πολίτες 450.000 ευρώ!».

Και προανήγγειλε ότι «για κάθε προπαγανδιστικό σχόλιο που θα κάνουν στο εξής οι Συριζαίοι γκαουλάιτερ, η ΝΔ θα προσφεύγει αμέσως στο ΕΣΡ – που παραδόξως έμεινε άφωνο από χθες».

Είχε προηγηθεί ανοιχτή επιστολή της ΝΔ με αποδέκτες τους ιθύνοντες της ΕΡΤ στην οποία η Πειραιώς μιλούσε για δημόσιο εξευτελισμό της δημόσιας τηλεόρασης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024