Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τις κυβιστήσεις τους για το «Μακεδονικό» οι ΑΝΕΛ εγκαλούν Μητσοτάκη

Μετά τις κυβιστήσεις τους για το «Μακεδονικό» οι ΑΝΕΛ εγκαλούν Μητσοτάκη

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέσω του εκπροσώπου τους παρέλειψαν να αναφερθούν στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πιστοί στην αλλοπρόσαλλη πολιτική τους στο «Μακεδονικό» παραμένουν οι ΑΝΕΛ οι οποίοι αντί να επιτεθούν στον συγκυβερνήτη Τσίπρα ο οποίος έχει ρίξει τα «δίχτυα» του και σε άλλα κόμματα και βουλευτές προκειμένου να υπερψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών όταν έρθει στη Βουλή,  εγκαλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «παραχωρεί αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεόδωρος Τοσουνίδης σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τύπου του κ. Μητσοτάκη, ανέφερε: «Ο «τζάμπα μάγκας», Κυριάκο, είσαι εσύ που παραχωρείς αμαχητί τη Μακεδονία στα Σκόπια» είπε για να προσθέσει: «Τζάμπα μάγκας», είσαι εσύ, που έβαλες σε κίνδυνο τη σταθερότητα της χώρας πριν οι Έλληνες βγουν από τα μνημόνια, με πρόσχημα το θέμα της ονομασίας, που παραδέχεσαι τελικά ότι θα δώσεις».

Οι ΑΝΕΛ μέσω του εκπροσώπου τους παρέλειψαν να αναφερθούν στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια με τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία ενώ καταγγέλλουν στην προσπάθειά τους να διασωθούν πολιτικά, δεν φεύγουν από την κυβέρνηση για να μη χάσουν τις καρέκλες τους – όπως έχει πει επανειλημμένα πει η αξιωματική Αντιπολίτευση».

Για όσους δεν θυμούνται άλλωστε, υπάρχει η πρόσφατη «παράσταση Καμμένου» σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο οποίος στις 11 Σεπτεμβρίου ζήτησε να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών μετά τη λήξη της 4ετιας. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο κ. Καμμένος είχε αναφέρει ότι θα… ζητήσει από τον συγκυβερνήτη Τσίπρα να φέρει το θέμα για ψήφιση στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση της τετραετίας, αποδεικνύοντας έτσι εμμέσως ότι δεν έχει καμία πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση όπως λέει συχνά πυκνά για να κρατήσει σε εγρήγορση τους ψηφοφόρους του.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024