Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνω από 100 εφημερίδες απαντούν στον Τραμπ

Πάνω από 100 εφημερίδες απαντούν στον Τραμπ

Η κίνησή αυτή αποτελεί ένα μέρος συντονισμένης προσπάθειας της Boston Globe να καταγγείλει τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ ότι τα ΜΜΕ «είναι εχθροί του αμερικανικού λαού».

Περισσότερες από 100 εφημερίδες στις ΗΠΑ πρόκειται να δημοσιεύσουν κεντρικά άρθρα απαντώντας στις επιθέσεις του αμερικανού προέδρου στον Τύπο.

Η κίνησή αυτή αποτελεί ένα μέρος συντονισμένης προσπάθειας της Boston Globe να καταγγείλει τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ ότι τα ΜΜΕ «είναι εχθροί του αμερικανικού λαού».

Σε ανακοίνωσή της με την οποία καλούσε τις εφημερίδες να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία η Boston Globe ανέφερε: «Προτείνουμε να δημοσιεύσουμε ένα άρθρο στις 16 Αυγούστου σχετικά με τους κινδύνους της επίθεσης της διοίκησης στον Τύπο και να ζητήσουμε από άλλους να δεσμευτούν να δημοσιεύσουν τα δικά τους άρθρα με τα ίδια ημερομηνία».

Η απάντηση προς το κάλεσμα ήταν «συγκινητική», σύμφωνα με την Boston Globe.

«Έχουμε γράψει περισσότερες από 100 δημοσιεύσεις και αναμένω ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες» ανέφερε.

«Έχουμε μερικές μεγάλες εφημερίδες, αλλά η πλειοψηφία είναι από μικρότερα μέσα, όλοι ενθουσιώδεις στο να αντιμετωπίσουν την επίθεση του Τραμπ στη δημοσιογραφία».

Ο αμερικανός πρόεδρος επιτίθεται συχνά κατά των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας το 2016, αναφερόμενος σε «ψεύτικες ειδήσεις» ενώ συχνά επιτιθόταν σε μέσα που του ασκούσανε κριτική.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπονομεύει συχνά τον Τύπο στις ομιλίες του, προειδοποιώντας τους υποστηρικτές του να μη δίνουν σημασία στις κριτικές για την άσκηση της πολιτικής του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024