Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπρόσωπος Ερντογάν: Να σταματήσουν οι ΗΠΑ τις προσπάθειες επηρεασμού της Δικαιοσύνης

Εκπρόσωπος Ερντογάν: Να σταματήσουν οι ΗΠΑ τις προσπάθειες επηρεασμού της Δικαιοσύνης

Ο Ιμπραχίμ Καλίν ανέφερε πως η Τουρκία θα ασκήσει τα δικαιώματά της, αν οι ΗΠΑ δεν παραδώσουν τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 στην Άγκυρα

Ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως αναμένει ότι τα προβλήματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, που συνέβαλαν στην πτώση της τουρκικής λίρας σε ιστορικό χαμηλό, θα επιλυθούν, όμως η Ουάσινγκτον πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες να επηρεάσει την τουρκική δικαιοσύνη.

Ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε επίσης σε συνέντευξη Τύπου πως η Τουρκία θα ασκήσει τα δικαιώματά της, αν οι ΗΠΑ δεν παραδώσουν τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 στην Άγκυρα. Η λίρα, που αφού έφθασε σε ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου (1:7,24) σημείωσε άνοδο, θα συνεχίσει να ανακάμπτει, είπε.

Ο εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν επιδείξουν εποικοδομητική στάση για την επίλυση μιας διπλωματικής διένεξης.

Ο Ιμπραχίμ Καλίν είπε επίσης πως δεν έχουν προγραμματιστεί συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο Ερντογάν και τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Καλίν είπε ακόμη πως η Τουρκία θα λάβει θετική θέση ως προς τη διεξαγωγή των εμπορικών συναλλαγών στα εθνικά νομίσματα προκειμένου να διαφύγει από την πίεση του δολαρίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024