Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι γύρευε η αλεπού στον... Τηλέμαχο;

Τι γύρευε η αλεπού στον… Τηλέμαχο;

Ο Πάνος Καμμένος και ομάδα Καταριανών εθεάθη στο γνωστό εστιατόριο Τηλέμαχος στην Αθήνα, το βράδυ της Πέμπτης

O Τηλέμαχος στην ελληνική μυθολογία ήταν ο γιος του πολυμήχανου Οδυσσέα και της πιστής Πηνελόπης και ζούσε στη μυθική Ιθάκη.

Από αυτόν πήρε και το όνομά του ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Αθήνας, φημισμένο για τα μοναδικά φιλέτα του και τα κεμπάπ που κάνουν τον ουρανίσκο να… τρελαίνεται.

Ο Πάνος Καμμένος, λοιπόν, ως γνωστόν λάτρης της καλής κουζίνας, και δη της ελληνικής με τα πλούσια κρεατικά, πήγε το βράδυ της Πέμπτης στον Τηλέμαχο της οδού Πανεπιστημίου αλλά δεν ήταν μόνος. Μαζί του είχε και Αραβες, όχι σαν κι αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες με λευκές κελεμπίες.

Ηταν η επίσημη αντιπροσωπεία του υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Αθήνα. Μάλιστα ο υπουργός Dr. Khalid Al – Attiyah στις κοινές δηλώσεις με τον Ελληνα ομόλογό του το μεσημέρι, εκδήλωσε την επιθυμία να βοηθήσει για να απελευθερωθούν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία.

Ο Καμμένος άλλο που δεν ήθελε να κάνει το τραπέζι στον Καταριανό προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τα καλά του λόγια.

Η κάμερα συνέλαβε τον υπουργό Αμυνας με την κουστωδία των Αράβων να απολαμβάνουν τα κρεατικά του Τηλέμαχου και να πίνουν τα γευστικά κρασιά καθώς η κάβα διαθέτει πάνω από 200 ετικέτες.

Αλλωστε, η αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών δεν μπορεί παρά να περνά από… το στομάχι. Όπως και ο έρωτας, που λέει ο σοφός λαός.

Ο Πάνος Καμμένος είχε ανάγκη από μια ξένοιαστη βραδιά με τους Αραβες, μετά τα… βάσανα που πέρασε στο Μάτι με τους αγανακτισμένους πολίτες. Είπε να ξεσκάσει λίγο καθώς μόλις την Τετάρτη απείλησε για… χιλιοστή φορά τον Τσίπρα ότι θα φύγει από την κυβέρνηση αν φέρει τη συμφωνία για το Σκοπιανό. Αλλά πάντα μένει… πιστός όπως η Πηνελόπη, η μητέρα του Τηλέμαχου.

Ένα καλό κεμπάπ, ένα γλυκόπιοτο κρασί, κι ένας ζάμπλουτος Αραβας υπουργός τι καλύτερο για μια βραδιά ζεστή του Αυγούστου;

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024