Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Χίσλοπ «ταξίδεψε» τους Λονδρέζους στην Ελλάδα

Η Χίσλοπ «ταξίδεψε» τους Λονδρέζους στην Ελλάδα

Οι «ύμνοι» της Βρετανίδας συγγραφέως για τις ομορφιές της χώρας μας που η ίδια πρωτογνώρισε το 1976

Μικρή ονειρευόταν να γίνει τενίστρια, η σχέση της με την Ελλάδα ξεκίνησε το 1976 (στα 17 της) όταν πρωτοεπισκέφθηκε την Αθήνα και την Πάρο, θεωρεί «ήρωα όλων των εποχών» τον Κωνσταντίνο Καβάφη («έγραψε την πιο στοχαστική ποίηση») και έχει φάει το πιο περίεργο γεύμα στην Κρήτη: «Ένα ολόκληρο πρόβατο είχε μαγειρευτεί στη σούβλα. Πρώτα μου έδωσαν τη γλώσσα, μετά τα μάτια…». Αυτά γράφει το περιοδικό Condé Nast Traveller για την βραβευμένη Βρετανίδα συγγραφέα και δημοσιογράφο Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία προ ημερών «ταξίδεψε» τους Λονδρέζους στην Ελλάδα!

Το Γραφείο ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας σε συνεργασία με το  εξειδικευμένο στον τουρισμό πολυτελείας περιοδικό διοργάνωσε εκδήλωση (Traveller’s Tales) κατά την οποία η Χίσλοπ εξύμνησε τις ομορφιές της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η εκδήλωση απευθύνονταν σε υψηλού εισοδηματικού επιπέδου κοινό με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα ενώ η Χίσλοπ *γνωστή από τα μυθιστορήματα «To Νησί» και «Καρτ-ποστάλ από την Ελλάδα» που διαδραματίζονται σε ελληνικούς προορισμούς) παρουσίασε τη μοναδικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και μίλησε με ενθουσιασμό για την Ελλάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Michelle Jana Chan, αρχισυντάκτρια του Condé Nast και του Vanity Fair.

Οι προσκεκλημένοι αναγνώστες του  Condé Nast, δημοσιογράφοι και διασημότητες, μεταξύ των οποίων ο δημοφιλής παρουσιαστής εκπομπών και γευσιγνώστης Jonathan Phang, απόλαυσαν ελληνικά εδέσματα στην εκδήλωση που συντόνισε η διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.

Στις εκδηλώσεις «Traveller’s Tales» (Ιστορίες Ταξιδιωτών) διακεκριμένες προσωπικότητες μιλούν για τις εξερευνήσεις, τις περιπέτειες και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους.

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024