Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή. Στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών συγκεντρώθηκαν από νωρίς δεκάδες φίλοι και θαυμαστές για να πουν το ύστατο χαίρε στην αγαπημένη ηθοποιό.
Συγκλονισμένος ο γιος της Γιώργος Καληώρας, ο σύζυγος της Γιάννης Μανιός και ο πρώην άνδρας Θάνος Καληώρας, αλλά και η στενή της φίλη Βάσια Τριφύλλη.
Στην κηδεία της Τζέσυ Παπουτσή βρέθηκαν μεταξύ άλλων: η Μιμή Ντενίση, η Άννα Φόνσου, η Σοφία Βογιατζάκη η Άννα Κουρή, η Σοφία Βόσσου, η Μαρία Κανελοπούλου, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Νίκη Σερέτη, o Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Νόρα Κατσέλη, η Άντζελα Δημητρίου, η Βίλμα Τσακίρη και η Βάσια Παναγοπούλου.
Η οικογένεια είχε από χθες απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών